غلیون به وال استریت ژورنال گفت قطع روابط با رژیم ایران، حماس و حزب الله در چارچوب سیاستهای سوریه در اتحاد با کشورهای عربی خواهد بود.
هیچ رابطه ویژهای با رژیم ایران وجود نخواهد داشت. قطع روابط ویژه هم به معنی پایان اتحاد استراتژیک و نظامی است. حزب الله هم پس از سرنگونی نظام اسد به وضعیت کنونی خود ادامه نخواهد داد.
رئیس شورای ملی سوریه از جامعه جهانی خواستار برداشتن گامهایی قاطع در مقابل رژیم اسد شد و بر ضرورت ایجاد منطقه پرواز ممنوع بر فراز سوریه تاکید کرد.
وی در مصاحبه با وال استریت ژورنال11آذر به دیدار خود با فرماندهان ارتش آزادی سوریه اشاره کرد و گفت با آنها به توافق رسیده است که پس از سرنگونی اسد، سوریه یک ارتش واحد داشته باشد.
برهان غلیون نگرانیهای موجود غرب نسبت به بالاگرفتن بنیادگرایی در سوریه را بی اساس خواند و گفت چنین گروههایی حتی از حمایت 10 درصد مردم برخوردار نیستند.