تظاهرات اعتراضی در پایتخت روسیه و 90 شهر دیگر پس از اعلام نتایج انتخابات

به گزارش العربیه19آذر، مسکو پایتخت روسیه و 90شهر دیگر این کشور امروز شاهد تظاهرات اعتراضی پس از اعلام نتایج انتخابات بود.

بر اساس نتایج اعلام شده، حزب روسیه متحد که متعلق به ولادیمیر پوتین نخست وزیر فعلی روسیه می باشد، بیش از 49 درصد آرا را بدست آورده است. که شامل 238 کرسی پارلمان از 450کرسی خواهد بود.
مخالفان، حزب نخست وزیر روسیه را متهم به تقلب انتخاباتی می کنند.
به گزارش یورو نیوز امروز19آذر،  حدود  ۱۰۰ هزارتن از مخالفان دولت روسیه در مسکو، و همچنین در شهرهای مختلف با وجود سرما و تدابیر امنیتی گسترده در  اعتراض به نتایج انتخابات پارلمانی این کشور تظاهرات کردند.  تظاهرات مسکو در یک دهه اخیر در روسیه بی سابقه بوده است. معترضان خواستار برگزاری انتخابات پارلمانی مجدد در روسیه بودند. شمار نیروهای پلیس در خیابان‌های مسکو تا ۵۰ هزار نفر اعلام شده است.
در شهر سن پترزبورگ نیز نزدیک به پنج هزار نفر به خیابان‌ها رفتند.  پلیس 1600 نیروی کمکی را به مسکو و سن پترزبورگ فراخوانده بود تا با معترضان مقابله کنند.
از آغاز اعتراض‌ها به نتایج انتخابات مجلس دومای روسیه که به نفع حزب حاکم پایان یافت، بیش از هزار نفر دستگیر شده‌اند.