بان کی مون از قدرت های جهان خواست برای جلوگیری از کشتار در سوریه وارد عمل شوند

دبیر کل سازمان ملل متحد از قدرت‌های جهان خواست برای جلوگیری از کشتار غیر نظامیان در سوریه وارد عمل شوند، و «به نام انسانیت و بشریت» کشتار مخالفان و معترضان در سوریه را متوقف کنند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه24آذر، بان کی مون که در مقر سازمان ملل متحد در نیویورک سخن می گفت افزود: «آخرین گزارش‌های تایید شده از سوریه ، حاکی از آن است که مردم غیرنظامی و شهروندان سوریه همچنان هدف گلوله قرار می‌گیرند، برق و آب روی مردم در برخی شهرها و مناطق بسته شده و ریختن به خانه ها و دستگیری های گسترده هنوز ادامه دارد.»
دبیر کل سازمان ملل متحد همچنین خبر داد گزارش به روز شده‌ای از وضعیت نقض حقوق بشر و کشتار مردم غیرنظامی در سوریه را برای اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد فرستاده و از این شورا خواسته است جرائمی که به احتمال زیاد می‌توان جنایت علیه بشریت نامید را محکوم کنند و برای جلوگیری از آن کاری انجام دهند.