آخوند مهدوی کنی در خشت خام چه می بیند!؟

مختصر ومفید،اسقاط النظام!؟
این روزها دوست ودشمن، درون وبیرون از رژیم، غرب وشرق، خودی وغیر خودی از پایان کار حاکمیت ضد ایرانی وضدانسانی ولایت فقیه خبر می دهند. البته هر کس به زبانی و بیانی! آخوند مهدوی کنی که آمده بود تا خامنه ای ورژیم را از گرداب سرنگونی خارج کند وآشتی در جنگ گرگها بر پا نماید، ابتدا با هارت وپورت باندها چنان واردسگ دعواها شد که گویی همین فردا همه مطیع ولی فقیه شده وآب رفته به جوی حشک شده ولایت باز می گردد.اما بعد از چند ماه این آخوند هم دستها را بالا کرد واینک به اعتراف ایادی بیت ولایت دست از پا درازتر در گرداب جنگ گرگها در خشت خام سقوط کل نظام را می بیند. روزگار غریبی است... ناجی خودش غرق شده وبه هر حشیشی متشبث می شود.
سایت حکومتی فردا- 29آذر:خطر تضعیف روحانیت و یکه تازی منحرفان و اخباریون
آیت الله مهدوی در خشت خام چه می بیند!؟
تضعیف روحانیت با هدف های خاص و همچنین ملتهب کردن فضای سیاسی از مهمترین برنامه هایی است که جریان انحرافی بدنبال آن است. وقتی پای روحانیت از میدان سیاست و اجتماع کوتاه شد و فضای سیاسی هم مشوق و ملتهب شد تا تشخیص سره از ناسره دشوار شود، آنگاه جریان های خاص زاویه دار با نظام در موضع قدرت قرار می گیرند و این فرصت را می یابند که اهداف خود را اجرایی نمایند. با این وصف بیراه نیست اگر گفته شود آیت الله مهدوی کنی با درک چنین شرایطی است که قدم به میدان گذاشته و تحرکات او منحصر به انتخابات مجلس نهم و وضعیت گروههای سیاسی اصول گرا نیست.
 آیت الله مهدوی کنی  این روزها در حالی نقش ویژه ای در گردهم آوری اصول گرایان و آماده کردن آنها برای انتخابات مجلس نهم ایفا می کند که شاید برای برخی از فعالان و تحلیل گران سیاسی، حضور وی در این عرصه همراه با علامت تعجب و سوالهای زیادی باشد.   آیا وضعیت جبهه اصول گرایان به نحوی  است که رها شدن از آن تنها از عهده بزرگانی چون او بر می آید؟ آیا خطر قدرت گیری رقبای سنتی  جدی شده است؟ 
 به لیست این سوالات می توان پرسش های دیگری را هم افزود و آنگاه به این سوال رسید که اگر پاسخ همه آنها مثبت باشد، آیا باز هم ارزش آن را داشت که شخصیت آرام و میانه روی چون آیت الله مهدوی کنی، رئیس مجلس خبرگان رهبری وارد چنین عرصه ای از سیاست شود که حکم ریسک را دارد.
اظهار نگرانی درباره تضعیف روحانیت و هشدار درباره برنامه های مشکوک برای تغییر ساختار نظام در چند ماهه گذشته از طرف کارشناسان و تحلیل گراین سیاسی معتقد به نظام بارها شنیده شده است. این هشدار ها از زمانی بیشتر و جدی تر شد که به تدریج برنامه ها و تحرکات جریانی در پیرامون دولت آشکارا شد. این جریان سیاسی که به « جریان انحرافی» موسوم شده اهداف و آمالی را دنبال می کند که مسلما روحانیت را در مقابل تحقق آن خواسته ها می بیند. جریان موسوم به انحرافی زمانی می تواند خطرناک باشد که با باقی مانده های جریان فتنه همسو و موتلف شود. مساله ای که خبرهای غیر رسمی حکایت از نزدیکی و اشتراک اهداف آنها دارد.
بلکه او در پس این اتفاقات و تحولات سیاسی، خطرها و نگرانی هایی را احساس می کند که حکایت همان مثل معروف است: «آنچه جوان در آیینه بیند، پیر در خشت خام می بیند».  باید پای نظام و حفاظت از آموزه ها و اصول اخلاقی آن در میان باشد که رئیس مجلس خبرگان رهبری آبرو و دهه ها سابقه مبارزاتی و سیاسی خود را اینک به میدان آورده است.
 روحانیت که از میدان خارج شود و افراط گرایان میدان دار شوند، به جرات می توان گفت که انقلاب اسلامی هم از راه خود منحرف، استحاله شده است. میدان داری روحانیت  انقلابی و اعتدال و میانه روی دغددغه های این روزهای آیت الله مهدوی کنی است که چه بسا رمز ماندگاری و پیشرفت انقلاب اسلامی هم هست. 
زهی خیال باطل!
مختصر ومفید،الشعب یریداسقاط النظام!؟
دیکتاتور به پایان سلام کن.
سید صبا حسینی29 اذر