پاسدار جعفری :موضوع اصلی تهران در دوسال گذشته مسائل امنیتی بود

پاسدار جعفری سرکرده کل سپاه پاسداران در وحشت از خیزش و قیام مردم در تهران گفت، «مسائل امنیتی در تهران بزرگ حساسیت و اهمیت ویژه‌ای دارد و دشمن‌ها نسبت به ایجاد ناامنی در آن حساب ویژه‌ای باز کرده‌اند..»

پاسدار جعفری که در مراسم معرفی سرکرده جدید سپاه تهران بزرگ سخنرانی می کرد، افزود:
به گزارش رسانه حکومتی جهان نیوز 3دی، موضوع اصلی تهران بزرگ در دو سال گذشته مسائل امنیتی بود.. در دورانی که دشمن برنامه‌های ویژه‌ای برای مقابله با نظام داشت... در حالی که خیلی‌ها در داخل کار نظام را تمام شده می‌دانستند.
سرکرده کل سپاه افزود: «مسائل امنیتی در تهران بزرگ حساسیت و اهمیت ویژه‌ای دارد و دشمن‌ نسبت به ایجاد ناامنی در تهران برزگ حساب ویژه‌ای باز کرده است که باید در این خصوص دقت کنیم و در تهران مسائل امنیتی را در کنار مسائل فرهنگی جلو ببریم..ماموریت امنیتی و جنگ نرم به سپاه‌های استانی واگذار شده است، در مقابل؛ مقابله با جنگ سخت به نیروهای زمینی، دریایی و هوایی سپاه محول شده است
پاسدار جعفری درباره ریزش و بریدگی پاسدار همدانی گفت:
سردار همدانی در چند ماه اخیر به دلیل فشارها و مشکلاتی که داشتند، درخواست کناره‌گیری از این مسئولیت را داشت و ما علیرغم میل باطنی موافقت کردیم....»