آخوند دوالنور، احمدی نژاد را به غده سرطانی تشبیه کرد

آخوند ذوالنور از مهره های باند ولی فقیه، در باره بحران در درون این باند،  احمدی نژاد را به غده سرطانی تشبیه کرد که به دلیل هزینه بالا، امکان جراحی آن وجود ندارد و باید شیمی درمانی شود.

به گزارش رسانه حکومتی ایلنا4دی، آخوند ذوالنور که در جمع شماری از نیروهای بسیجی در قم سخنرانی می کرد، گفت: اگر بدنه دولت یک وزنه 100کیلویی باشد، جریان انحرافی در درون آن، یک غده چند گرمی است، اما این غده یک تومور بدخیم است که کنار مغز و نخاع این بدنه قرار گرفته و جراحی آن کار سختی است. اما اگر نمی توانیم جراحی کنیم، به این دلیل است که ممکن است، این جراحی تبعاتی برای نظام داشته باشد. اما سؤال این جاست که نباید برخورد شود؟ وقتی هم که نمی‌شود جراحی کرد، باید شیمی درمانی صورت گیرد.
آخوند ذوالنور گفت: «در قضیه وزیر اطلاعات و قهر 11 روزه آقای رئیس جمهور، خود آقای احمدی نژاد به رهبری گفت اگر من نتوانم با وزیر اطلاعات کار کنم، می‌توانم استعفا بدهم یا نه؟ که رهبری هم به آقای احمدی نژاد فرمودند می‌توانی استعفا بدهی...»