جلسه استماع کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا با حضور هیلاری کلینتون

در این جلسه، خانم ایلیانا رزلهتینن، رئیس اعضای جمهوریخواه کمیته خارجی، نگرانی های نمایندگان را در خصوص وضعیت قرارگاه اشرف و ساکنان آن مطرح و از وزیرخارجه آمریکا خواهان به کار بستن همه تلاشها برای تضمین حفاظت و امنیت و سلامت آنان گردید و نامه ای را که در این خصوص خطاب به هیلاری کلینتون نوشته بود در اختیار وی قرار داد.

روز پنجشنبه، 25 فوریه 2010،  6 اسفندماه 1388، خانم هیلاری کلینتون، وزیر خارجه آمریکا، در جلسه کمیته خارجی مجلس نمایندگان آمریکا حضور یافت و از جانب هاوارد برمن، رئیس کمیته و شمار قابل توجهی از اعضای این کمیته از هر دو حزب، در خصوص سیاست دولت آمریکا در قبال رژیم آخوندی و قیام قهرمانانه مردم ایران و سرکوب خشونت بار قیام کنندگان، تلاشهای رژیم برای دستیابی به سلاح اتمی و بی اعتنایی به قطعنامه های شورای امنیت و شکست سیاست تعامل در این زمینه و نیز دخالتهای فزاینده رژیم در عراق، به ویژه انتخابات پارلمانی این کشور و  افغانستان و سایر کشورهای منطقه، مورد سئوال قرار گرفت.
 در این جلسه، همچنین، خانم ایلیانا رزلهتینن، رئیس اعضای جمهوریخواه کمیته خارجی، نگرانی های نمایندگان را در خصوص وضعیت قرارگاه اشرف و ساکنان آن مطرح و از وزیرخارجه آمریکا خواهان به کار بستن همه تلاشها برای تضمین حفاظت و امنیت و سلامت آنان گردید و نامه ای را که در این خصوص خطاب به هیلاری کلینتون نوشته بود در اختیار وی قرار داد.

جلسه استماع کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا
موضوع استماع: بودجه روابط بین المللی
شاهد: وزیر امور خارجه, هیلاری کلینتون
تاریخ: 25 فوریه 2010

خانم ایلیانا رزلهتینن, رئیس اعضای جمهوریخواه کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان:

http://www.youtube.com/watch?v=trxixLDYpYw

در مورد سئوالاتم در رابطه با سیاست, خانم وزیر, در رابطه با ایران, گزارش اخیر آژانس بین المللی انرژی اتمی نگرانیهایی را مبنی بر ”وجود محتمل فعالیتهای مخفی در رابطه با تولید یک بمب یا کلاهک اتمی در ایران” ابراز می دارد. آنگاه گزارشات خبری امروز حاکی از این است که مقامات روسیه این ادعا مبنی بر اینکه ایران ممکن است که دست اندرکار تولید بمب اتمی باشد را رد کردند, در حالیکه بر تعهدات روسیه مبنی بر انتقال موشکهای پیشرفته دفاع هوائی به ایران تأکید میکردند. همچنین از برخی از مقامات اروپائی کد شده است مبنی بر اینکه تحریمات بایستی به بعد موکول شوند و سرمایه گذاری ها در ایران ادامه پیدا کنند.
خانم وزیر, دولت های متعدد ایالات متحده آمریکا, تحت پوش اینکه بدنبال بدست آوردن امتیازهای چندجانبه هستند, به قانون تحریمات ایران عمل نکرده و دست به هیچ اقدامی نزدند و تهدید ایران مستمراً افزون می شود. چه زمانی وقت حسابرسی از کمپانیهایی مانند شل هلندی, توتال فرانسوی, گاسپروم روسی, و رپسول اسپانیولی فرا می رسد که پاسخگوی اعمال شان باشند؟ ما چه موقعی در مقابل سرمایه گذاری تقریباً 3 میلیارد دلاری سینوپک چین دست به عمل میزنیم؟ ما چه موقعی از اهرم قانون تحریمات ایران برای همکاری طلبیدن جدی از هم پیمانان مان و قطع کردن امکانات رژیم ایران استفاده خواهیم کرد؟

هیلاری کلینتون, وزیر خارجه آمریکا:
ایران جامعه جهانی را با هیچ انتخابی بجز ایجاد هزینه برای اقدامات تحریک کننده اش باقی نگذاشته است. ما اکنون فعالانه با سایر کشور برای آماده سازی و اجرای اقدامات جدید برای اعمال فشار به ایران برای تغییر مسیر در حال کار هستیم....
در عراق, ما داریم حضور نظامی مان را تخیف میدهیم و یک مأموریت مدنی عادیتری را شکل میدهیم. تلاشهای مدنی ما نخواهد و نمیتواند هم سطح حضور نظامی ما باشد, بلکه ما بایستی در عوض کمک بدهیم در راستای اولویتهای دولت عراق. بنابراین درخواست بودجه ما شامل دو ممیز شش دهم میلیارد دلار برای عراق میباشد تا به ما این توانائی را بدهد تا بتوانیم پروسه دمکراتیک را حمایت کنیم و یک انتقال آرام به آموزش های امنیتی که توسط افراد غیرنظامی اداره میشود و حمایتهای اجرائی را فراهم کنیم.

سئوالات اولیه هاوارد برمن، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان:
من می خواهم صحبتهایم را با این شروع کنم که واقعآَ از دولت برای تلاش صمیمانه و تمام عیارش برای مذاکره با ایران در هدف جلوگیری از برنامه اتمی ایران، تشکر کنم. جای تأسف است که ایرانیان دست دراز شده رئیس جمهور را نپذیرفته اند. تمام جهان دیده است که تلاش های رئیس جمهور برای تعامل با مشت بسته ایران مواجه شده است.

هر گونه شکی در باره ماهیت رژیم ایران به خاطر انتخابات قلابی و سرکوب خشونت بار مخالفت از میان برداشته شد. و اگر شکی در باره نیت ایران برای دستیابی به توانایی تسلیحات اتمی وجود داشت، افشاگری های سه – چهار ماه گذشته این شک ها را با هر استاندارد واقعی، برطرف کرده اند.

ما برای تعامل تلاش کرده ایم و من معتقدم که ما باید درب بروی یک راه حل دیپلماتیک را بازنگاه داریم. ولی من فکر می کنم زمان آن رسیده است که توجهمان را روی تحریمهای مؤثر متمرکز کنیم -  تحریمهایی که این شانس را که ایران تصمیم خود را عوض کند به حداکثر می رساند و تلاشهایش برای رسیدن به توانایی تسلیحات اتمی را متوقف می سازد.

سئوال این است که چگونه تحریمهایی مؤثر خواهد بود.... من می خواهم یک مسئله عام تر را مطرح کنم. کسانی در حول و حوش ما هستند که ممکن است از واژه هایی ماننده «تحریم های هدف دار و باهوش» صحبت کنند. ولی آزمایش است که آیا تحریم ها شانس دستیابی به هدف تغییر رفتار در مورد این موضوعات را به حداکثر می رسانند یا نه. برخی می گویند که ما باید در هدف گیری تحریماهایمان فقط منحصر به افراد بمانیم. ما نمی خواهیم هیچگونه محرومیت اقتصادی برای مردم ایران فراتر از آنچه که سیاست های خود رژیم علیه مردمش اعمال کرده است، ایجاد کنیم.

من نمی فهمم که چگونه می توانیم سطحی از تحریم ها را داشته باشیم که بتوانند رفتار را بدون آنکه عواقبی برای مردم ایران داشته باشد، تغییر دهند. ولی در کادر ایران، ما در باره صدها هزار ایرانی صحبت می کنیم که جهان خودشان را به خطر انداخته اند که علیه رژیم اعتراض کنند. آنها در برخی موارد اعدام می شوند، بطور دستجمعی دستگیر می شوند، در دادگاه های نمایشی محکوم می شوند، کتک و انواع و اقسام خشونت را متحمل می شوند.

این ایده که به خاطر رفتار رژیم ، محرومیت اقتصادی آنها، که همین حالا جدی است، ممکن است افزایش یابد، این ایده که ممکن است که این امر ممکن است منجر شود که آنها از همان رژیمی که موجب شده است به خیابان ها بریزند، حمایت کنند، بی معنی است. و من مایلم نظر شما را در باره تحریمهایی که «باهوش» گفته می شوند زیرا آنها تأثیری روی مردم ایران ندارند در مقابل تحریم هایی که ممکن است به تغییر رفتار منجر شوند، بدانم.

http://www.youtube.com/watch?v=0X7YTw30o28

هیلاری کلینتون:
ما در پیگیری یک کارزار تهاجمی دیپلماتیک، معتقدیم که برخورد به تحریم ها علیه ایران هرقدر بیشتر باشد، ایران انزوا و فشار بیشتری را احساس خواهد کرد. بنابراین، مهم است که ما علیه عدم پایبندی ایران به مسئولیت هایش با یک صدا حرف بزنیم، با یک صدا در دولتمان و با یک صدا در سطح بین المللی....

من فکر می کنم تلاشهایمان برای جلو رفتن در شورای امنیت نمی باید به عنوان تنها اقدامات ما محسوب گردند، بلکه ما بروشنی مطرح ساخته ایم که ما هرگونه تحریمهای اضافی دوجانبه و ترجیحاَ چند جانبه را با کشورهایی که مایل باشند علاوه بر آنچه که بتوانیم از شورای امنیت بدست بیاوریم، در نظر خواهیم گرفت.

لذا، در نتیجه، ما به برخورد گسترده تر معتقدیم. ما معتقدیم که ما می باید روی آنچه می تواند رویکرد و رفتار رهبری رژیم ایران را تغییر دهد، متمرکز شویم. و همانطور که ممکن است شما توجه کرده باشید، من در صحبتهایم در دوحه و جده در هفته گذشته، در مورد نقش فزاینده سپاه پاسداران در سیاست و اقتصاد ایران بروشنی صحبت کردم.

لذا، هدف ما هدف شما هم هست. اگر ما به جامعه بین المللی از طریق ملل متحد مراجعه می کنیم و نیز از طریق سایر تلاش های چندجانبه، به این دلیل است که ما خواهان تحریم هایی هستیم که مؤثر باشند. و ما فکر می کنم هرچه [این تحریم ها] گسترده تر باشند، تأثیر آنها محتمل  تر خواهد بود. 

نماینده دن برتون, جمهوریخواه از  ایالت ایندیانا:
نکته ای که میخواهم بگویم این است که لایحه تحریم که اخیرا در کنگره تصویب و در سنا تصویب شد هنوز باید به کمیته کنفرانس برود. و امیدوارم تصویب کنیم و هرچه زودتر به رئیس جمهور برود.
... در رابطه با ایران. ما در مورد ایران برای چندین سال صحبت کرده ایم, آنها یک قدم از برنامه توسعه سلاح خود عقب نشینی نکرده اند. در واقع, آژانس بین المللی انرژی اتمی گفته 10 سایت دیگر و چندین هزار سانتریفیوژ بیشتر طراحی کردند. و آنها همچنین در مورد ساختن یک سایت ضدبمب در زیر کوه صحبت میکنند.

امیدوارم شما این پیام را از طرف اکثر ما در کنگره به رئیس جمهور ببرید که کنگره میخواهد ایران و اقای احمدی نژاد بدانند که ما نمیگذاریم آنها به توانایی و تولید سیستم ارسال سلاحهای هسته ای برسند. تاجایی که میدانیم, آنها دارند روی یک موشک با کلاهک هسته ای کار میکنند. این را حداقل آژانس بین المللی انرژی اتمی میگوید و این بسیار نگران کننده است.
بنابراین امیدوارم این پیام را برسانید و اگر بتوانید در این دو مورد نظر بدهید, بسیار متشکرم.

هیلاری کلینتون:
خوب آقای نماینده, من قطعا این پیام شما را خواهم رساند. سیاست ما بر این مبتنی هست که جامعه بین المللی را برای وسیع ترین و مؤثر ترین تحریم که بتوان علیه رژیم ایران آورد سمت و سو بدهیم و به این وسیله روی تصمیم گیریها تأثیر بگذاریم. یکی از فواید بودن و حمایت از آژانس بین المللی انرژی اتمی همانطور که ما دراین طرح درخواست بودجه منظور کرده ایم, این است که به آژانس بعنوان یک منبع اطلاعات مستقل نگریسته میشود و من با شما موافق هستم که گزارش اخیر که زیر نظر مدیر کل جدید آژانس, آمباسادور آمانو منتشر شد به آن اعتبار خیلی زیادی داده شده است که به ما کمک میکند که بتوانیم کیس مان را ارائه کنیم.

نماینده الیوت انگل، دمکرات از نیویورک:
من می دانم که شما در این جا مذاکرات زیادی در باره ایران داشته اید. ولی بدیهی است که این یک موضوع جدی است و همه ما موافق هستیم که ایران نمی باید اجازه یابد که سلاح اتمی داشته باشد. من واقعاَ معتقدم که نهایتاَ هیچ انتخابی نمی باید از روی میز برداشته شود زیرا آنها جداَ نباید اجازه یابند سلاح اتمی داشته باشند.
وقتی ما در باره ایران صحبت می کنیم، در مورد مخالفان در ایران، من می دانم که در برخی محافل این احساس وجود دارد که ما نمی باید علناَ در مورد آنها صحبت کنیم و [از آنها حمایت کنیم]و زیرا به رژیم کمک می کند که بگوید مخالفان عوامل آمریکا هستند. ولی من واقعاً فکر می کنم که ما می باید بطور علنی حمایت بیشتری را از مردم شجاع ایران که تحت شرایط فوق العاده علیه رژیم به پا خاسته اند، مبذول داریم.
 
نماینده اد رویس، جمهوریخواه از کالیفرنیا و رئیس اعضای جمهوریخواه زیر کمیته تروریسم و منع گسترش تسلیحات اتمی:
من از اظهارات هفته گذشته شما در مورد ایران تشکر میکنم. ولی ما باید بیشتر از این ها عمل کنیم و آنهائی را که ایرانیان را حلق آویز میکنند, به آنها تجاوز کرده و آنها را ناقص میکنند را هدف قرار دهیم. نماینده رزلهتینن و من یک قطعنامه ارائه کرده ایم که تحریم مسافرتی و تحریم مالی علیه ناقضین حقوق بشر در ایران را اعمال خواهد کرد. من فکر میکنم که یک تلاش قوی در این جا  موجب میشود که رژیم هر چه بیشتر در داخل و خارج بی اعتبار شود.

نماینده  دمکرات ویلیام دلاهانت از ماساچوست:
..........اما من می خواهم در مورد عراق صحبت کننم. من خیلی در مورد انتخابات آینده در عراق نگران هستم. نماینده برمن رئیس کمیته و نماینده اکرمن و چند تن از ما از حزب دمکرات نامه ای به رئیس جمهور در ماه گذشته ارسال کردیم.
ما در مورد کسری بودجه زیاد میشنویم، درک من این است نه از زاویه انسانی آن بلکه بلحاظ هزینه مالی جنگ در عراق داریم به سرعت به عدد 1 تریلیون دلار نزدیک میشویم.  بنابراین واضح است که جزء کسری بودجه قابل توجهی از چالش هایی است که باید به آن بپردازیم.
در مورد ایران خیلی صحبت وجود دارد. یک مقاله جالبی امروز در واشنگتن پست بقلم دیوید ایگنیشس David Ignatius نوشته شده است که وی گزارش کرده که مشاهدات ژنرال اودیرنو از شرایط حاکی از آنست که در دولت آمریکا به طور روشن در مورد نفوذ ایران در انتخابات عراق ابراز نگرانی وجود دارد. من بر اساسن مطلبی که این مقاله به آن اشاره کرد, آنرا جالب دانستم، عامل اصلی در این امر کسی بجز احمد چلبی نیست، که همه ما به یاد داریم که وی یک نقش کلیدی برای دادن اطلاعات به اعضای کنگره در دور قبل و همچنین دولت قبلی بود که در نهایت منجر به تصویب جنگ در عراق شد.
اما فقط نقل قولی از یکی از بخشهای این مقاله میکنم و سپس درخواست خود را برای پاسخ به این سوال که ما چه اقدامی در زمینه نقش آشکارتوسط ایرانیان در شرایط برگزاری انتخابات عراق میکنیم. انتخاباتی که نتیجه آن در شرایط اخیر, بعد از اشغال عراق برای ما مهم است که آیا در حال حاضر ما متحدی درعراق داریم و یا اینکه دولت عراقی است که هم خط  با ایران قرار دارد، همانطوریکه برخی از ما گفتند که، شش، هفت سال پیش امکان آن وجود داشت.
این فقط مشاهده ژنرال اودیرنو می باشد: دخالت ایران در روند سیاسی عراق, خواستار تشکیل اتحادی است که لزوماً همه سیاستمداران عراقی از آن حمایت نمیکنند و این اقدامات را از این بابت میکند که بتواند قدرت احزاب مورد حمایت ایران را تثبیت کند. به عنوان مثال، ملاقاتهای احمد چلبی با فرمانده سپاه پاسداران ایران و وزیر خارجه ایران که در مورد تلفیق دو تن از نامزدهای شیعه حمایت شده از سوی ایران کرده است.
لطفاً نظر خودتان را بدهید؟

هیلاری کلینتون:
بسیار خوب, آقای نماینده ما این انتخابات را خیلی زیر نظر داریم. و سه موضوع خلاصه و سریع از شرایط را مطرح میکنم.
اولاً ، شکی وجود ندارد که نه تنها ایران، بلکه سایر همسایه های عراق بر آن هستند که یا حمایت و یا تاثیر روی این انتخابات بگذارند. اما ما بیشتر نگران ایران هستیم و روی آن متمرکزیم بدلیل روابط نزدیکی که خیلی از عراقیان که قبلاً تبعید و یا پناهنده در ایران بوده و در حمایت از تلاش علیه صدام حسین بودند. و شما بخوبی از این موضوع مطلع هستید.
با این حال همزمان میبینیم که در تعادل، عراقی های ملی گرای بیشتری تمایلات بیشتری دارند که در مقابل ایران بایستند, به استثنای برخی از این افراد عراقی که  خواسته های دیگری دارند و آنها اوامر ایرانیان را دنبال میکنند.
بنابراین نمی توانم از اینجا آنچه را که نتیجه انتخابات خواهد بود را پیش بینی کنم. اما ما سعی داریم که با حضور خودمان تا آنجا که ممکن است در برابر نفوذ ایران است, فعال باشیم. ما در ضمن در تلاش بر این هستیم که به پناهندگان عراقی در سوریه، اردن و جاهای دیگر برای رای دادن در این انتخابات تشویق کنیم. ما تا آنجا که امکان آن باشد میخواهیم تضمین کنیم که ناظرین قابل توجهی در این نتخابات چه در زمینه رای گیری و چه در پروسه دو هفته شمارش آراء وجود داشته باشد. و سپس ما قصد داریم که در حمایت از پروسه تشکیل دولت فعال باشیم.

دانا روهرا باکر، نماینده جمهوریخواه از کالیفرنیا:
خانم وزیر, رئیس جمهور از آغاز کارش، و طی سال گذشته تمامی تلاشش را برای دنبال کردن یک سیاست آشتی جویانه با امید اینکه با ایران شرایطی را فراهم سازد که ما بواقع بتوانیم پیشرفتی داشته باشیم, متمرکز کرده بود. من همواره منتقد او به خاطر این سیاست بوده ام.
 
او (رئیس جمهور) خیلی تلاش کرد. الان یکسال است که ما درگیر این بوده ایم و آیا این زبان و یا برخورد آشتی جویانه با ایران فایده ای داشته است که ملایان ایران  را نسبت به رفت و برگشت با ما بازتر و علاقه مند کرده باشد؟ یا اینکه (این سیاست) بعنوان یک علامت ضعف از طرف رژیم ملاهای سرکوبگر تلقی شده است؟
 
هیلاری کلینتون:
من فکر کنم که سیاست تعامل رئیس جمهور خیلی موفقیت آمیز بوده و سایر کشورهای دنیا از آن استقبال کرده اند.
 
روهرا باکر:
در مورد ملایان چطور؟
 
هیلاری کلینتون:
رئیس جمهور به روشنی یک برخورد دو وجهی را پیش گرفت. یکی این بود که با تعامل رفتار کند تا اگر ایرانیان میخواهند بطور جدی روی مسائلی که برای ما حیاتی هستند, بطور مشخص برنامه اتمی آنها, با ما وارد مذاکره بشوند. ولی هیچ جوابی در این مورد نگرفته ایم. ولی هم اینکه این واقعیتی است که تلاش رئیس جمهور مشروعیت و خوش بینی زیادی را در بقیه دنیا را بدست آورد.
ولی همزمان رئیس جمهور همیشه گفته است که ما یک سیاست دو وجهی را پیش میگیریم. و مسیر تحریم و فشار چیزی است که مد نظر بوده است. این (مسیر-م) با همان پیشنهاد  تعامل همزمان بود.
 
روهرا باکر:
من نظرم این است که خانم وزیر، بازی کج دار و مریز با دوستان لیبرال اروپائی اهمیت بمراتب کمتری از این دارد که ما یک سیاست قاطع علیه یک رژیم سرکوبگر, یک رژیم قاتل که به کشتار مردم در خیابان ها مشغول است را پیش بگیریم. آیا شما فکر نمیکنید که این لحن آشتی جویانه, که همین الآن شما به آن اذعان کردید, و یقیناَ ملایان آنرا نپذیرفته اند، در مواردی حداقل به روحیه جوانانی که در خیابانهای ایران در تلاش برای پایان دادن به این رژیم ملاهها هستند ضربه زده است؟
 
هیلاری کلینتون:
... رئیس جمهور اوباما دقیقاً لحن و شیوه ای را پیش گرفته است که به مردمی که جانشان را در این مسیر به خطر انداخته است، قوت قلب میدهد و آنها میدانند که ما در کنار آنها ایستاده ایم و از تلاشهایشان حمایت میکنیم و از طرفی هم میدانیم که آنها راهی طولانی و سختی را  در پیش رو دارند. و کاری که ما میکنیم این است که میخواهیم توجه جهانی را جلب کرده تا رژیم ایران را وادار کنیم که محاسباتش را عوض کند.
 

جان بوزمن، نماینده جمهوریخواه از آرکانزاس:
به هنگام ادای شهادت در برابر کمیته خارجی مجلس نمایندگان در اکتبر گذشته، مدیرکل وزارتخارجه، جفری فلتمن، گفت وزارت خارجه در حال بررسی 20 شرکت می باشد که می باید بر اساس قانون تحریم ایران، تحریم بشوند. او مطرح ساخت که این بازبینی 45 روز طول خواهد کشید و پاسخ در مورد این شرکت ها در آن زمان انتشار خواهد یافت.

اخیراَ تعدادی از همکاران من یک پاسخ یک صفحه ای را در این مورد دریافت کرده اند. آیا شما می توانید در این زمینه به ما کمی توضیح بدهید؟

هیلاری کلینتون:
در پاسخ به نماینده شرمن، من پروسه ای را که دنبال کرده ایم مشخص کردم. گزارش اولیه در فوریه ارائه گردید و روشن ساخت که ما در حال یک تحقیق همه جانبه در مورد چند کمپانی هستیم. ما در حال حاضر، به چند کشور در این مورد برخورد کرده ایم. ما از سفارتهایمان در سراسر جهان خواسته ایم که اطلاعات بیشتری را کسب کنند و در آینده نزدیک، یک بریفنیگ طبقه بندی شده (محرمانه) برای نمایندگانی که مایل باشند به عمق بروند، ارائه خواهیم کرد. اطلاعات زیادی وجود دارد که بهتر است در یک محیط محرمانه مطرح شوند.

ولی ما این مسئله را بسیار جدی تلقی می کنیم. هیچ اقدامی در سالهای گذشته صورت نگرفت. تنها زمانی که اقدامی  در راستای قانون تحریم ایران صورت گرفت، توسط وزیرخارجه سابق، مادلین آلبرایت بود و در آن زمان، این امر بخاطر ملاحظات امنیت ملی، اجرا نشد. لذا، یک یک زمینه به  غایت پیچیده است ولی ما به شیوه معین و کاملی به جلو می رویم و مشتاق هستیم که شما را در آن بریفینگ محرمانه مطلع سازیم.

نماینده جف فورتنبری، جمهوریخواه از نبراسکا:
اجازه بدهید به موضوع ایران بازگردیم. من نگران هستم که ما بزودی یک روز بیدار می شویم و سرتیتر روزنامه ها این خواهد بود که ایران به بمب اتمی دست پیدا کرده است. این کل بازی ژئوپلیتک را تغییر می دهد. من از تلاشهای فزاینده شما در این زمینه تشکر می کنم. ولی مایلم چشم اندازی را که شما برای شش ماه آینده می بینید بشنوم.

هیلاری کلینتون:
در خصوص چشم انداز ایران، بدیهی است که ما در تغییر برخورد تعدادی از کشورها در قبال ایران پیشرفت کرده ایم. ما به اینکار ادامه خواهیم داد. ما در نگرانی شما نسبت به جاه طلبی ها و برنامه اتمی ایران سهیم هستیم. و ما این مسئله را بسیار فعالانه در سراسر جهان مطرح می کنیم که [دست یابی ایران به بمب اتمی] چه عواقبی برای سایر کشورها خواهد داشت.

زمانی که ما در سال گذشته، کارمان را آغاز کردیم، بسیاری از کشورها قانع نبودند که این مشکلی بود که آنها با آن مواجه بودند. و ما این موضوع را مطرح ساخته ایم که یک ایران مسلح به بمب اتمی، یک مسابقه تسلیحاتی را در خلیج [فارس] ایجاد خواهد کرد که منطقه ای را که بخش وسیعی از بقیه جهان به نفت و گاز آن متکی است بی ثبات می کند. و حتی ممکن است به یک تخاصم منجر شود که یک فاجعه اقتصادی برای کشورهایی خواهد بود که به [آن نفت و گاز] متکی هستند. بنابراین، کشورها باید با ما همراه شوند که هرکاری که از دستمان برمی آید انجام دهیم که یک وحدت بین المللی را در اعمال فشار به ایران برای تغییر مسیرش نشان دهیم. این اقداماتی است که ما بطور فعالانه در حال حاضر درگیر آن هستیم.

خانم ایلیانا رزلهتینن, رئیس اعضای جمهوریخواه کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان:
خانم وزیر، من یک نامه را به شما خواهم داد که در مورد حفاظت از ایرانیانی که در قرارگاه اشرف در عراق هستند، می باشد. ما در مورد سرنوشت آنها بسیار نگران هستیم. ما تعهداتی را در قبال آنها پذیرفته ایم که تضمین کنیم که اقدامات مشخصی علیه آنها صورت نخواهد گرفت. و من احساسم این است که در حالی که ما به سوی ترک عراق پیش می رویم، آنها حفاظتها و تضمین های مشخص ممکن است از بین بروند.

نماینده مایکل مک کال، جمهوریخواه از تکزاس:
من امروز قطعنامه ای را ارائه دادم و از رئیس اعضای جمهوری کمیته [رزلهتینن] از این که آنرا مورد حمایت قرار داده است، تشکر می کنم. این قطعنامه نقض حقوق بشر در ایران را محکوم میکند و از ندای آزادی و دمکراسی حمایت می نماید. من امیدوارم شما به این قطعنامه توجه کنید زیرا فکر می کنم این اقدامی است که ما باید بکنیم.
من همچنین نگران نفوذ ایران در منطقه هستم، هم در عراق، افغانستان و پاکستان. مایلم نظر شما در این مورد نظر بدانم.

نماینده مایک مک ماهون, دمکرات از نیویورک:
خانم وزیر، من همچنین می خواهم برای ثبت در دستور جلسه که بسیاری از نگرانی های همکارانم در خصوص موضوع ایران را تکرار کنم. اینجا قطعا زمان آن فرا رسیده است که تلاش در زمینه تحریمها را بجلو پیش برد، و من مطلع هستم که شما این کار را در حال انجام میدهید. ما باید همچنین در مورد متجاوزین به نقض حقوق بشر را مانند تحریم تولید کنندگان نفت, تحریم کنیم.
و فقط می خواهم توجه شما را به لایحه H.R. 4647 در کنگره را که مترادف آن لایحه لیبرمن در سنا  میباشد که تحریم اعضای سپاه پاسداران را که نقض حقوق بشر کرده اند میباشد, را معرفی کردم.