دیکتاتوری آخوندی با ابراز نگرانی از پیامدهای سفر بانکی مون دبیرکل سازمان ملل متحد به لبنان، با جمع آوری شماری از مزدوران خود و برگزاری نمایشی تحت عنوان اعتراض در مقابل دفتر این سازمان در بیروت واکنش نشان داد.
فارس، ارگان خبری سپاه پاسداران24دی، که نگرانی دیکتاتوری آخوندی را بازتاب می داد، نوشت: «جمعیت علمای مسلمان لبنان نیز با صدور بیانیهیی اعلام کردند که زمانبندی سفر بان کیمون به لبنان باعث میشود که ما نسبت به اهداف این سفر تردید داشته باشیم..این جمعیت تأکید کرد که اگر بان کی مون در این دیدار میخواهد سلاح حزبالله را تحت عنوان سلاح شبه نظامیان هدف قرار دهد، ما این موضوع را دخالت در امور داخلی لبنان میدانیم. اگر هدف دبیرکل سازمان ملل از این سفر مرزهای سوریه و لبنان و دخالت در موضوع سوریه است، باید بداند که این موضوع به مناسبات دوجانبه مربوط است و نیازی به دخالت مشکوک وی در آن نیست.
ارگان سپاه پاسداران، افزود: « بان کیمون“ دبیرکل سازمان ملل ساعتهایی قبل از سفرش به لبنان با روزنامه لبنانی ”النهار“ گفت وگویی انجام داد و طی سخنانش سلاح نیروهای مقاومت لبنان را نشانه گرفت. وی در مورد دادگاه حریری و اهداف سیاسی پشت پرده آن...گفت که مطمئن است دولت لبنان همچنان به این دادگاه احترام خواهد گذاشت و به وظایف خود در قبال آن پایبند خواهد ماند.