بان کی مون: در سوریه وضعیت به نقطه غیر قابل قبولی رسیده است

دبیرکل ملل متحد: «در سوریه وضعیت به نقطه غیرقابل قبولی رسیده  است، امیدوارم شورای امنیت با جدیت بالا و منسجم، موضوع سوریه را به‌دست گیرد، من از بشار اسد خواسته‌ام کشتار را متوقف کند و ما نمیتوانیم اجازه بدهیم که این وضعیت ادامه یابد.

 

به گزارش خبرگزاری فرانسه 26دی، روز دوشنبه بان کی‌مون، دبیرکل سازمان ملل از شورای امنیت خواست تا با ”جدیت ”درباره سوریه دست به اقدام بزند، وی وضعیت سوریه را  ”غیرقابل قبول ” توصیف کرد. 
بان کی‌مون در حاشیه اجلاس انرژی در ابوظبی به خبرنگاران گفت: ”شرایط به نقطه غیرقابل قبول رسیده است“.
”من صادقانه امیدوارم که شورای امنیت این را با جدیت بالا و منسجم به‌دست بگیرد“.
او افزود: ”من از بشار اسد خواسته‌ام تا کشتار را متوقف نماید... و به مردم خودش گوش دهد“.
بان کی‌مون در رابطه با 10ماه قیام مردم علیه رژیم اسد گفت: ”رهبران باید همواره در ارتباط با مردم باشند. وقتی رهبری از واقعیت و از مردم قطع است، آنوقت این شرایط اجتناب‌ناپذیر است ”
این نهاد جهانی تخمین می‌زند بیش از 5000نفر در سرکوب مخالفان  در سوریه کشته شده‌اند.
بان کی‌مون گفت: ”من می‌دانم که بین کشورهای عضو شورای امنیت اختلاف نظر وجود دارد، اما میزان کشته شدگان به مرحله غیرقابل قبول رسیده است“.
او گفت: ”ما نمی‌توانیم اجازه دهیم که این وضعیت  به همین شکل ادامه یابد“...