دیدار اوباما با پادشاه اردن پیرامون بحران ایران، عراق و سوریه

دیدار رئیس جمهور آمریکا با پادشاه اردن و گفتگو پیرامون بحران ایران، عراق و سوریه، اوباما با تاکید مجدد بر لزوم کناره‌گیری بشار اسد گفت: ما به مشورت خیلی نزدیک با اردن برای ایجاد نوعی از فشار بین‌المللی که رژیم  سوریه را ترغیب به کناره‌گیری کند،ادامه می‌دهیم“.

به گزارش خبرگزاری فرانسه 28دی، باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک با ملک عبدالله پادشاه اردن، گفت: ما در باره شماری از موضوعات منطقه‌یی، شامل عراق و ایران صحبت کرده‌ایم. ملک عبدالله اولین رهبری بود که علناً در برابر آن سبعیت سهمناکی که در سوریه شاهد آن بوده ایم، از بشار اسد خواست از قدرت کناره گیری کند.
من می‌خواهم از وی برای ایستادن در برابر این موضوع تشکر کنم. به همین خاطر اردن در تشویق این دوران گذار سوریه، بخشی از تمامیت تلاشهای اتحادیه عرب بوده است.
ما هم‌چنان با اردنیها از نزدیک برای ایجاد یک فشار و فضای بین‌المللی مشورت می‌کنیم تا رژیم کنونی سوریه را ترغیب به کناره‌گیری از قدرت کنیم تا یک پروسه گذار دموکراتیک در داخل سوریه عملی شود.