برایان بینلی : اغفال یک بار من، شرم برتو ؛ اغفال دوباره من، شرم برمن

برایان بینلی نماینده پارلمان انگلستان: از ساکنان اشرف حفاظت کنید نام مجاهدین را ازلیست آمریکا حذف کنید

اتحادیه اروپا و بریتانیا لیست گذاری مجاهدین را لغو کرده اند دادگاههای انگلستان و اروپا و آمریکا در این باره حکم داده اند
وزیرخارجه آمریکا باید بلادرنگ این لیست گذاری را لغو کند آمریکا باید نشان دهد  که دوباره فریب ملاها را نخواهد خورد

مقاله یی از برایان بینلی در هافینگتون پست
”اغفال یک بار من، شرم برتو ؛ اغفال دوباره من، شرم برمن.“
این یک ضرب المثل قدیمی است که، این روزها در عراق دارد آزمایش می شود.
دولت نوری مالکی تمام سعی اش را می کند تا جامعه جهانی را در مورد انتقال 3400 عضو مجاهدین خلق ایران ازکمپ اشرف فریب بدهد. اما مخالفان ایرانی و جامعه جهانی فریبش را نمی خورند.
ساکنان اشرف از سال 2003 تا 2009 بعنوان ”افراد حفاظت شده“ تحت کنوانسیون چهارم ژنو توسط نیروهای آمریکایی حفاظت شدند. ولی در 2009، زمانیکه آمریکا شروع به تخلیه عراق کرد، این  ”حفاظت به دولت مالکی منتقل شد.
از آن پس، اشرف تحت محاصره بوده، دو بار به آن حمله نظامی شده که در نتیجه آن دهها تن کشته و صدها تن دیگر مجروح شدند.
ساکنان اشرف طی این مدت، با هر وسیله ای از بلندگوهای بزرگ گرفته تا محدودیت کالاهای ضروری و خدمات پزشکی، مورد آزار و اذیت و شکنجه قرار گرفتند و حتی حملات موشکی علیه آنها صورت گرفت.
یک هفته قبل از ضرب الاجل مالکی برای 31دسامبر، سازمان ملل، آمریکا و مالکی به توافقی رسیدند که به مخالفان اجازه می داد تحت نظارت حافظان صلح سازمان ملل و مانیتور کننده های آمریکایی، به کمپ لیبرتی در نزدیک بغداد، منتقل شوند.
مجاهدین خلق گفتند، اگر تضمینهای معقول داده شود، 400 تن از ساکنان آماده اند تا تعهدات عراق را آزمایش کنند - ولی این توافق کوتاه مدت بود. و این مصداق  همان وضعیت ”دوباره فریب دادن “ است.
ابتدا، دولت بغداد قولش به اینکه اجازه می دهد ساکنان اشرف خودروها و اموال منقولشان را با خود ببرند زیرپا گذاشت. سپس، مساحتی که قرار بود توسط ساکنان استفاده شود را از 40 کیلومتر مربع به کمتر از یک کیلومتر مربع کاهش داد. و شروع به ساختن دیواری کرد که آنجا را عملا یک زندان می کند.
بنابراین جامعه بین المللی پیشنهاد عراق را رد کرد. آنها همچنین یک ”نه“ قاطع به اعمال مالکی گفتند چرا که آشکارا تشخیص دادند او بدستور ملاهای تهران، عمل می کرد، که از مجاهدین خلق وحشت دارد.
در یک کنفرانس بین المللی در دفاع از ساکنان اشرف که روز جمعه 6 دسامبر در پاریس برگزار شد،سیاستمداران برجسته ای از سراسر جهان از جمله نمایندگان هردو حزب سیاسی آمریکا، بهمراه خانم مریم رجوی رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران، شرکت کردند.
فرماندار اد رندل، رئیس سابق حزب دمکرات و فرماندار پنسیلوانیا بصراحت گفت: ”دو کلمه هستند که آمریکا و سازمان ملل باید بکار ببرند- کلمات «چرا» و «نه».“
وکلمه« نه» درمورد انتقال ساکنان اشرف؟ چراکه اینکار هیچ لزومی ندارد و برای هیچکس مشکلی ایجاد نمی کند.
وکلمه «چرا» درمورد مخالفت دولت عراق با حضور کلاه آبیهای سازمان ملل یا نیروهای آمریکایی برای حفاظت از ساکنان اشرف،  که معلوم نیست چرا دولت عراق با آن مخالفت می کند؟
برایان بینلی می افزاید :
 آمریکا، همزمان با حمایت از ساکنان اشرف، باید با لغو لیست گذاری بی اعتبار خود زنجیرها را از دست و پای مجاهدین خلق باز کند، بخصوص که بریتانیا و اتحادیه اروپا سالها است که  نام مجاهدین را از چنین لیستهایی حذف کرده اند.
هیچ دلیلی برای لیست گذاری مجاهدین خلق وجود ندارد.
هم چنانچه دادگاه فدرال آمریکا و دادگاههای اروپا و بریتانیا حکم کرده اند، وزیر کلینتون باید برای لغو آن بلافاصله اقدام کند.
ملاها دولت آمریکا را فریب دادند تا مجاهدین خلق را در لیست قرار دهد؛ اکنون آمریکا باید نشان دهد که دوباره فریب آنها را نخواهد خورد.