خبرگزاری فرانسه 20ژانویه2012 برابر با 30دی، گزارش کرد: مریم رجوی طی کنفرانسی در پاریس اظهار داشت: «تصمیم اتحادیه اروپا و لایحه های مصوب کنگره و سنای آمریکا که تبادلات نفتی با رژیم ایران را ممنوع میسازد، یک گام بزرگ به جلو است». اما وی درتکمیل اظهاراتش گفت : «با این وجود، برای غلبه بر خطر اتمی رژیم آخوندها، این تحریمها بایستی با حمایت از مبارزه مردم ایران برای تغییر رژیم همراهی شود» . او ابراز تأسف کرد که کشورهای غربی ازجمله ایالات متحده در این زمینه مردد هستند.
شورای ملی مقاومت ایران اصلی ترین جنبش اپوزیسیون ایرانی در تبعید محسوب میشود و مقر آن در حومة پاریس است.
وزرای خارجه اتحادیه اروپا قرار است روز دوشنبه یک رشته تحریمهای جدید را علیه رژیم ایران تصویب کنند. آنها قرار است که توافق تنظیم شده از سوی متخصصین این کشورها برای ممنوع ساختن اکثر تبادلات با بانک مرکزی ایران را تأیید کنند. آنها هم چنین در نظر دارند به یک توافق در مورد توقف خرید نفت از رژیم ایران توسط کشورهای اروپایی دست پیدا کنند.
هدف از این کار، خشکاندن تأمین مالی رژیم ایران است که در صدد توسعه برنامه اتمی نظامی تحت پوش فعالیت غیر نظامی است.
در پایان سال2011، ایالات متحده نیز تحریمها علیه بخش مالی رژیم ایران را از طریق مسدود کردن داراییهای همه شرکتهای خارجی که با بانک مرکزی ایران در زمینه نفتی تجارت داشتند، تشدید کرد.
خبرگزاری فرانسه در گزارش دیگری نوشت: رودی جولیانی شهردار پیشین نیویورک، بعد ازسخنرانیش در کنفرانس بین الملللی پاریس در روز 20 ژانویه 2012 توسط رئیس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران مریم رجوی و اینگرید بتانکور سیاستمدار فرانسوی- کلمبیایی و گروگان سابق تشویق می شود.
این کنفرانس درباره راه حل برای کمپ اشرف برگزارشد.
در کنفرانس بین المللی پاریس، رئیس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران، درحال گوش دادن به صحبت سیاستمدار فرانسوی کلمبیایی اینگرید بتانکور دیده میشود.
آنها از ایو بونه رئیس سابق د اس ت، سازمان اطلاعات فرانسه ، بعد از سخنرانی وی در کنفرانس20 ژانویه 2012 در پاریس استقبال می کنند.
در سمت راست فیلیپ دوست بلازی وزیر خارجه سابق فرانسه دیده میشود.
درکنفرانس بین المللی پاریس وکیل فرانسوی ویلیام بوردون نیزشرکت داشت.
این کنفرانس درباره کمپ اشرف برگزارشد که تا سال 2009 توسط نیروهای آمریکایی حفاظت می شد، ولی از آن پس امنیت آن به نیروهای عراقی تحویل داده شد.
دولت عراق تحت فشار حکومت تهران برای بستن کمپ اشرف یک ضرب الاجل برای 31دسامبر2011را تعیین کرده بود، ولی سازمان ملل متحد خواستار تمدید آن شد.
ساکنان اشرف جا به جایی بدون برخورداری از حفاظت توسط ملل متحد را رد می کنند.