رژیم ایران دخالت آشکاری در امور داخلی عراق دارد و رژیم ایران توان اداره امور در عراق و تشکیل دولت اسلامی در این کشور را دارد، گفت به همین خیال باش.
به گزارش الشرقیه30دی1390، احمد العلوانی گفت: با توجه به خروج نیروهای آمریکایی و دخالت رژیم ایران در شرایط سخت و پیچیده ای به سر می بریم . اظهارات قاسم سلیمانی نیازی به تفسیر ندارد وی به روشنی گفت، عراق بخشی از ایران است و این ایران است که در صحنه سیاسی و امنیتی عراق حاکمیت می کند.
احمد العلوانی افزود: رژیم ایران ضد تشکیل ایالت ها می باشد حتی با تشکیل ایالت دیالی و صلاح الدین ضدیت می کند. در این رابطه اطلاعات موثقی وجود دارد که رژیم ایران در هماهنگی با شبه نظامیان منطقه ای تلاش می کنند تا تحت اسم القاعده و غیره مجددا انبار را اشغال کنند. این رژیم ایران است که می خواهد دولت اسلامی آنطور که مدعی است، تشکیل دهدکه گویا ایران قیم عراق است. همه می دانند که رژیم ایران یکی از دشمنان اسلام است و همه میزان نقش منفی این رژیم را می دانند… بگذارید در مورد بهار عرب توضیح دهم، رژیم در حرفهایش از تمامی انقلابات، در تونس، مصر و لیبی حمایت میکند، ولی چرا وقتی نوبت به رژیم سوریه می رسد، موضع رژیم ایران متفاوت می شود. دلیل آن جز موضع شناخته شده فرقه گرایانه این رژیم نیست. آنچه در منطقه و عراق رخ می دهد به بازتابهای فروپاشی نظام سوریه که به یاری خدا بزودی صورت می گیرد، ربط دارد.