آخوند مصباحی مقدم گفت: «اگر فضایی به وجود بیاید که به ایجاد بحران کمک کند، صاحبان علائق و تمایلاتی که با نظام جمهوری اسلامی ایران سر ناسازگاری دارند، از آن فضا سوء استفاده می کنند.
ما از ابتدای انقلاب جریاناتی را در کشور داشتیم که مخالف اصل انقلاب اسلامی بودند، و به دنبال بهانه ای بودند تا خودی نشان دهند و اعتراض خود را ابراز کنند؛...بنابراین اگر کسی وارد اعتراض شد، گروه های ضد نظام دور او جمع می شوند. و قطعا مقصودشان این نیست که خواسته های لیدری که به میدان آمده را محقق کنند، بلکه به دنبال بهره گیری از این فضا برای تشنج اوضاع و گل آلود کردن فضا و رسیدن به اهداف خودشان هستند.
رئیس کمیسیون طرح تحول اقتصادی مجلس آخوندی، با ابراز نگرانی افزود: «من پیش بینی می کنم از این جنس رفتار داشته باشیم و این مساله هوشیاری دولت به عنوان مسئول اجرای انتخابات، و وزارت اطلاعات...را نیاز دارد تا از تکرار چنین رخداد های جلوگیری شود.