خامنه ای در دیدار با سفیران رژیم , آنها را نسبت به سیاستهای صدور ارتجاع و تروریسم رژیم به سایر کشورها, تحت عنوان «سیاست ضد سلطه» توجیه کرد.
به گزارش خبرگزاری حکومتی ایسنا, در این نشست خامنه ای با اشاره به تظاهرات دولتی 22 بهمن که افرادی را با فریب و تطمیع و تهدید از سراسر کشور جمع آوری و با هزاران اتوبوس به محل تظاهرات آورده بودند, گفت: «در کدام کشور سراغ دارید که بعد از گذشت 31 سال، حضور مردم در مراسم سالگرد انقلاب، نه فقط کاهش نیابد، بلکه افزایش چشمگیر داشته باشد و این پشتوانه حضور مردمی، موضوع بسیار مهمی است که مخصوص جمهوری اسلامی ایران است».
در باره برنامه هسته ای رژیم نیز بر همین منوال دروغ نجومی دیگری را تکرار کرد و گفت که: «جمهوری اسلامی ایران از ابتدا اعلام کرده است که بدنبال دستیابی به توانایی علمی و فناوری در زمینه هسته ای به منظور بهره گیری از آن در تأمین نیازهای صلحآمیز از جمله انرژی است».
خامنه ای گزارش تحقیقی آژانس بین المللی انرژی اتمی را که برای اولین بار تلاشهای رژیم برای دستیابی به سلاح اتمی را برملا کرده, «تبلیغات و جنجال سازی کشورهای غربی» خواند و گفت: «تبلیغات و جنجال سازیهای برخی کشورهای غربی از جمله آمریکا، انگلیس و همچنین صهیونیستها، در این زمینه کاملاً دروغ است و خود آنها نیز میدانند که دروغ می گویند و این گونه مخالفتها به ضرر آنها تمام خواهد شد».
خامنه ای تصریح کرد که به رغم فشارهای بین المللی رژیمش به برنامه های اتمی اش ادامه خواهد داد «تا هرجا که لازم باشد», وی گفت: «با وجود همه این فشارها، جمهوری اسلامی ایران در زمینه فناوری هسته ای پیشرفتهای زیادی داشته است و تا هر جا هم که لازم باشد، پیشرفت خواهد کرد».
خامنه ای آژانس بین المللی انرژی اتمی را متهم به وابستگی به کشورهای غربی کرد و گفت: «برخی اقدامات و گزارشهای آژانس، نشان دهنده عدم استقلال این سازمان بینالمللی است.
آژانس بینالمللی انرژی اتمی نباید تحت تأثیر امریکا و برخی کشورها باشد زیرا اینگونه اقدامات یک جانبه، اطمینان به آژانس و سازمان ملل متحد را از بین میبرد و برای آبرو و حیثیت این مجامع بینالمللی نیز بسیار بد است».
ارتباط با ایرانیان خارج کشور
به نوشته خبرگزاری دولتی ایسنا: خامنه ای همچنین ارتباط تأثیرگذار با ایرانیان خارج از کشور را مورد تأکید قرار دادند.
تغییر مدیرت جهانی
خبرگزاری ایسنا افزود: در آغاز این دیدار، متکی وزیر امور خارجه در سخنانی دستور کار نشست امسال سفرا و نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور را «تغییر در مدیریت جهانی، دیپلماسی عدالت محور» بیان کرد و گفت: تحکیم جایگاه ایران در معادلات سیاسی و اقتصادی منطقه، تأمین امنیت و منافع ملی، تقویت روح همبستگی اسلامی، دفاع از مقاومت در فلسطین و لبنان، و مقابله با سلطه طلبی و دخالت قدرتها از جمله شاخصهای سیاست خارجی است.