در جریان ادامه قیام وخیزش مردم به جان آمده ایران برای آزادی وسرنگونی فاشیسم ولایت فقیه، هشدارها و تذکرات وحشت آلود سران سیاسی ونظامی رژیم آخوندی همراته با توجیهات سر کوبگرانه وترس آلود از جنایاتی که در سال 88 بدست عمال ولایت فقیه در کوچه وخیابانها علیه مردم بپا خاسته صورت گرفت، نشان از عمق وحشت کل رژیم از خیز شهای دوباره وحتمی مردم ایران دارد بخصوص که در شرایط امروزی موقعیت و مختصات نظام غرق در بحرانهای مرگبار، چه در تعمیق شکاف وشقه در رأس نظام وطلسم شکستگی ولی فقیه در آستانه نمایش انتخابات مجلس آخوندی ، چه در میزان انزوای بین المللی ومنطقه ای وتحریمهای جهانی و چه در برابرفراخوان به اعتراض وقیام در بهمن واسفند توسط مقاومت سازمانیافته ملت ایران، مطلقا با دوسال پیش قابل مقایسه نیست و آنچنان متزلزل و ضربه پذیر شده که حتی ولی فقیه را وادار به خط ونشان کشیدن برای مهره های باند خود نموده و سر کرد گان نیروی انتظامی را دچار چالش بود ونبود خود در برابر طغیان خشم مردم کرده است وسعی می کنند با شبیه سازی های دجالانه میزان وحشی گری و جنایات خود را کم رنگ جلوه دهند.
خبرگزاری فارس وابسته به سپاه ضد مردمی۱۸ بهمن نوشت:
"ضربوشتم مردم معترض را نباید به پای جمهوری اسلامی نوشت"
معاون استاندار تهران گفت: پس از سخنرانی 29 خرداد مقام عظمای ولایت تنها عده معدودی در خیابانها ماندند.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار تهران گفت: پس از سخنرانی 29 خرداد مقام عظمای ولایت تنها عده معدودی در کف خیابانها ماندند.
به گزارش خبرگزاری حکومتی فارس از شرق استان تهران صفرعلی براتلو ظهر امروز در نشستی با دستاندرکاران بخش مرکزی تهران اظهار داشت: باید پرسید که چرا این افراد در آن روزهای حساس به سلامت انتخابات اشاره نکردند، تا آن فضای متشنج ایجاد نشود.
وی ادامه داد: در برخی از کشورهای عربی تنها ظرف چند ماه 3 هزار نفر کشته شدند؛ حال آنکه ما پس از انتخابات هشت ماه درگیر بودیم و اتفاق خاصی نیفتاد.
براتلو اضافه کرد: در آن روزها، نزدیک به 30 نفر از نیروهای بسیج و مردم کشته شدند و همانند سایر کشورهای عربی یک تانک به داخل خیابانهای شهر وارد نشد.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار تهران افزود: هدف نظام جمهوری اسلامی، کنترل آن بحران بدون اعمال هرگونه خشونت بود.
وی تصریح کرد: هیچ مسئولی نگفته بود که کسی از چوب و چماق برای ضرب و شتم مردم معترض استفاده کند؛ البته ممکن است اتفاقاتی از این دست نیز روی داده باشد اما نباید آن را به پای جمهوری اسلامی نوشت.
براتلو ادامه داد: گروههای بسیاری در نیروی انتظامی مشغول به خدمت هستند و بخشی از آنها را سربازان وظیفه تشکیل میدهند؛ از اینرو، ممکن است حرکتی تند از سوی سربازی بروز پیدا کند.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار تهران اضافه کرد: در این وقایع، تعداد قابل توجهی از ماموران به دادسرای نظامی معرفی شدند و پس از محاکمه به زندان رفتند.
وی ادامه داد: تهران دارای 8 میلیون نفر جمعیت است و پس از سخنرانی 29 خرداد مقام عظمای ولایت تنها عده معدودی در کف خیابانها ماندند.
براتلو افزود: بخشی از این مردم همراه فتنه بودند؛ اما با سخنان رهبر معظم انقلاب از جریان فتنه جدا شدند و به پیام ولیفقیه گوش فرا دادند.
مهیار برومند
۱۸ بهمن