دبیرخانه شورای ملی مقاومت با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد: همچنانکه مقاومت ایران پیش از این بارها هشدار داده بود که رژیم رو به اضمحلال آخوندها در وحشت از سرنگونی و نگران از تکرار تجربه بهار عرب در ایران فعالیتهای خود برای دستیابی به بمب اتمی را تشدید کرده است.
موج فزاینده نارضایتی اجتماعی و تشدید جنگ قدرت در رأس رژیم آخوندی بهویژه در آستانه انتخابات رژیم آخوندی را بهطور مضاعف نیازمند تسریع پروژه های اتمیش کرده و تعلل و تأخیر در اعمال تحریمهای همه جانبه، برای آن فرصت فراهم کرده است.
مقاومت ایران باردیگر ضمن تاکید بر ضرورت اعمال تحریمهای همه جانبه و بلادرنگ به ویژه تحریمهای مالی و نفتی، یادآور میشود، راه حل نهایی برای خلاصی از بنیادگرایان مجهز به بمب اتمی، تغییر رژیم آخوندی بهدست مردم و مقاومت ایران است. اولین گامها در این مسیر حذف برچسب ظالمانه تروریستی از این مقاومت و تضمین حفاظت ساکنان اشرف اعضای این مقاومت در عراق است.