احمدی نژاد ازعملیاتی شدن سایت فردو در قم خبرداد

 به گزارش رسانه حکومتی فارس 26بهمن 1390، پاسدار احمدی نژاد رییس جمهور فاشیسم دینی حاکم بر ایران امروز، در یک رویارویی آشکار با جامعه بین المللی و با نقض آشکار قطعنامه های شورای امنیت ملل متحد از کارگذاری سوخت اتمی بومی در  رآکتور تهران و عملیاتی شدن سایت فردو در قم خبر داد.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد: همچنانکه مقاومت ایران پیش از این بارها هشدار داده بود که رژیم رو به اضمحلال آخوندها در وحشت از سرنگونی و نگران از تکرار تجربه بهار عرب در ایران فعالیتهای خود برای دستیابی به بمب اتمی را تشدید کرده است.
موج فزاینده نارضایتی اجتماعی و تشدید جنگ قدرت در رأس رژیم آخوندی به‌ویژه در آستانه انتخابات رژیم آخوندی را به‌طور مضاعف نیازمند تسریع پروژه های اتمیش کرده و تعلل و تأخیر در اعمال تحریمهای همه جانبه، برای آن فرصت فراهم کرده است.
مقاومت ایران باردیگر ضمن تاکید بر ضرورت اعمال تحریمهای همه جانبه و بلادرنگ به ویژه تحریمهای مالی و نفتی، یادآور می‌شود، راه حل نهایی برای خلاصی از بنیادگرایان مجهز به بمب اتمی، تغییر رژیم آخوندی به‌دست مردم و مقاومت ایران است. اولین گامها در این مسیر حذف برچسب ظالمانه تروریستی از این مقاومت و تضمین حفاظت ساکنان اشرف اعضای این مقاومت در عراق است.