صورت مسئله را پاک نکن دیکتاتور!

نظامهای دیکتاتوری وقتی می بینند قادر به حل مسئله ای اعم از سیاسی و یا اجتماعی و اقتصادی نیستند، به زعم خود دیکتاتور و همدستانش سریع ترین و ساده ترین راه حل را انتخاب می کنند؛ پاک کردن صورت مسئله. این عمل قبل از هرچیز بیانگر ترس و وحشت این نظامها از عریان شدن حقیقت حضور شوم آنها، که خود را در مسائل و مشکلات مختلف سیاسی و اقتصادی و اجتماعی و غیره نشان میدهد، می باشد. نظامهای دیکتاتوری به زعم خود نمی خواهند  مردم بفهمند که اکثر مشکلات موجود در کشور و جامعه، در یک کلام حاصل حضور دیکتاتوری است. و در ایران ما تقریبا همه مشکلات؛ از سیاسی و اجتماعی گرفته تا اقتصادی و فرهنگی ناشی از حضور نظام آخوندی- مذهبی ولایت فقیهی و قانون اساسی به غایت ارتجاعی این نظام است.
از جمله دستاوردهای شوم نظام ولایت فقیهی برای مردم ما فقر و اعتیاد فراگیر است. درست بر عکس وعده های فریبنده خمینی دجال در مورد ریشه کن شدن این پدیده های شوم توسط نظام آخوندی، این پدیده ها و بخصوص فقر در ایران فراگیر شده است. نزدیک به هفتاد درصد مردم در زیر خط فقر زندگی می کنند. علت هم چیزی جز دیکتاتوری مذهبی و مدیریت نالایق سیستم ها و دستگاه های اداره اقتصاد کشور توسط مشتی فرصت طلب و عقب افتاده فکری وابسته به ولی فقیه نیست. و بنابر این چیزی که کاملا طبیعی به نظر می رسد این است که راه حل همه ی این مشکلات چیزی جز سرنگونی تمام و کمال نظام دیکتاتوری آخوندی و جایگزینی آن با یک بدیل سکولار دموکراتیک مبتنی بر رای واقعی مردم نیست.
در همین زمینه باید به پدیده کارتن خوابی و تکدی اشاره کرد، که بیان بیرونی وضعیت اسفبار اقتصادی و اجتماعی از دستاوردهای حکومت ملاهای عقب مانده است. و حالا ولی فقیه دیکتاتور بجای حل مسئله فقر و مسائل مختلف اجتماعی از قبیل اعتیاد که عوامل اصلی پدیده کارتن خوابی هستند، برای حل مسئله و ازمیان رفتن پدیده کارتن خوابی در سطح شهر تهران، دست به جمع آوری این قربانیان نظام زده اند. 
خبرگزاری حکومتی مهر از قول رضا جاگیری معاون توسعه سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهرداری تهران می نویسد که:
 در حال حاضر در کلان شهر تهران تکدی گری مهمترین آسیب اجتماعی است و حضور متکدیان در معابر و خیابان ها علاوه بر اینکه چهره نامناسبی را برای شهر ایجاد می کند معضلات بسیاری را به همراه دارد.
معاون توسعه سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به اینکه در زمستان سال جاری هیچ گزارشی در خصوص مرگ و میر افراد بی خانمان گزارش نشده است گفت: در سال 90 حدود 34 هزار فرد آسیب دیده از سطح شهر تهران جمع آوری شده اند.
این مقام حکومتی در همین حال با بیان ظرفیت دستگاه شهرداری برای حل مشکلات این تعداد افراد به قول وی آسیب دیده، اعتراف می کند که این ظرفیت اصلا قابل مقایسه با ظرفیت لازم نیست.
به گزارش مهر، معاون سازمان توسعه خدمات اجتماعی با بیان اینکه مراکز ساماندهی ویژه افراد بی خانمان در 5 نقطه از شهر تهران آماده خدمات رسانی به این افراد هستند یادآور شد: ظرفیت کلی این مکان ها یک هزار و 500 نفر است.
از این مقام به قول مردم "ساندیس خور" باید پرسید وقتی فقط ظرفیت کلی مکانهای ساماندهی ویژه افراد بی خانمان فقط یک هزار و پانصد نفر است، بقیه آن سی و چهار هزار نفر چه بلایی به سرشان خواهد آمد؟
الف. آرامی
28 بهمن 1390