کنترل وزارت اطلاعات بر ارتباطات اینترنتی

وزارت اطلاعات برای کنترل و سانسور ارتباطات اینترنتی یک منشور همکاری با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و اتاق بازرگانی و صنایع و معادن بر آنها تحمیل کرد.

به گزارش رسانه مهر در 30 بهمن 1390 در مراسم امضای این منشور ،وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از ممنوعیت واردات نرم افزارهای امنیتی به کشور خبرداد و تاکید کرد که هم اکنون بالغ بر 25 شرکت دانش بنیان در کشور در زمینه نرم افزارهای امنیتی فعالیت می کنند. که باید صنعت داخل را به سمت تولید نرم افزارهای امنیتی هدایت کنیم چرا که امنیت مقوله ای نیست که بتوان به واردات آن اعتماد کرد. در این راستا چنانچه شرکتهایی قصد واردات نرم افزارهای امنیتی به کشور را داشته باشند باید موضوع را با وزارت ارتباطات در میان بگذارند تا دلایل آن بررسی شود.
تقی پور تأکید کرد  اینترنت به صورت ذاتی شبکه ای نا امن است که با راه اندازی شبکه ملی و بهره گیری از نرم افزارهای بومی این شبکه به بستری امن برای تعاملات دولت الکترونیک تبدیل خواهد شد. (محروم کردن مردم از ارتباطات جهانی انیترنت)