خطر در کمین بازار گوشت ایران

جنون قیمتی در بازار گوشت بالاخره پای دام های پاکستانی را به ایران باز کرد و سازمان دامپزشکی مجوزواردات دام زنده از همسایه شرقی را صادر کرد.

همسایه ای که به گفته کارشناسان و فعالان این حوزه رتبه نخستین آلودگی دامی در منطقه را دارد. واردات گوشت یکی از راهکارهای تنظیم بازار و جلوگیری از افزایش قیمت ها در بازار است.
روزنامه حکومتی شرق در اول اسفند1390 نوشت: راهکاری که در بین برنامه های تنظیم بازار همواره از اولویت برخوردار بوده و سفره ایرانیان را به گوشت های گرم و یخ زده برزیلی، استرالیایی، ارمنستانی، بلغارستانی و... آشنا کرده است. بر اساس این گزارش طی 9 ماهه سال، 132 هزار و 500 راس گوسفند زنده از کشور ارمنستان وارد کشور شده است. محسن دستور در گفت وگو با سایت حکومتی  ایسنا، اظهار کرد: مرزهای سیستان و بلوچستان برای واردات دام زنده بازگشایی شده است و اکنون دام زنده از کشور پاکستان وارد ایران می شود. به باور کارشناسان فشار ناشی از عرضه گوشت گران قیمت در تهران مهم ترین عامل بازگشایی مرزهای کشور به روی دام های پاکستانی است. گویی مسوولان فراموش کرده اند که افغانستان و پاکستان کانون تب کنگو در منطقه هستند و بر اساس آمارهای موجود واردات غیررسمی دام از این کشورها منجر به شیوع این بیماری و مرگ و میر در استان های شرقی کشور شده است.