ارتش آزادی سوریه سه هلیکوپتر را سرنگون کرد

آزادی سوریه اعلام کرد رزمندگان، در جریان درگیری با نیروهای رژیم سوریه در حومه حَلَب، سه هلیکوپتر قوای سرکوب را سرنگون کرده اند. سرهنگ اسعد گفت طی این عملیات شمار زیادی از نیروهای سرکوبگر از پای درآمده اند.


 

 رزمندگان ارتش آزادی سوریه همچنین طی تهاجمی به نظامیان جنایتکار بشار اسد، گروهی از آنها را از پای درآوردند و نفربرهای زرهی آنها را منهدم کردند.
از سوی دیگر سیل پیوستن نیروهای مردمی به ارتش آزادی سوریه همچنان ادامه دارد .بر اساس فیلم هایی که برروی اینترنت از طرف قیام کنندگان در سوریه گذاشته شده  دو گردان از ارتش  بشار اسد جدا شده و پیوستن خود را به ارتش آزادی و قیام کنندگان اعلام کردند.
کمیته هماهنگی انقلاب سوریه اعلام کرد تعداد کشته شدگان روز دوشنبه در مناطق مختلف این کشور به 138 تن رسید که 96 تن از آنان در منطقة باباعمرو در حمص جان باخته اند. در میان آنان، 64 تن توسط اوباش حکومتی ربوده وتیرباران شدند. سایر قربانیان در استان های ادلب ، حلب ، ریف دمشق و حَسَکه کشته شدند.
به گزارش یورونیوز9اسفند1390, در همین حال بمباران مردم بیدفاع در شهر حمص برای بیست و پنجمین روز ادامه یافت. یک خانواده 4نفره تماما بدست نیروهای بشار اسد در این بمبارانها به قتل رسیدند. همچنین بشار اسد در یک جنایت دیگر علیه بشریت ، 64 نفر را امروز در سوریه به قتل رساند
خبرگزاری آسوشیتد پرس به نقل از سازمان ملل امروز گزارش داد  آمار کشته شدگان در سرکوب مردم سوریه توسط بشار اسد  از 7500 نفر گذشته است ”
در شرایط کشتار مردم سوریه توسط دیکتاتور خونریز، قیام کنندگان پرشور و با شجاعتی بی نظیر و با شعار می میریم ذلت نمی پذیریم، به تظاهرات علیه بشار اسد پرداختند.
قیام کنندگان در تظاهراتی دیگر در منطقه بابا عمرو ، مراسم تشییع  هفت نفر از جمله 6عضو یک خانواده را برگزار کردند.
به گزارش آسوشیتدپرس امروز هزاران نفر از مردم دمشق برای بزرگداشت شهدای دلیر خود که در تظاهرات روزهای یکشنبه و دوشنبه کشته شدند ، به تظاهرات پرداختند. گزارش ها حاکی از محاصره مردم و شلیک گلوله و گاز اشک آور به سمت آنهاست، امر قیام کنندگان برای ادامه تظاهرات پایداری می کنند.
مخالفان رژیم سوریه در قاهره به مرکز فرهنگی رژیم اسد حمله کرده و آنرا به اشغال خود در آوردند.
معترضان تصاویر بشار اسد را به زمین انداخته و لگدکوب کردند.
آنها همزمان، با برپایی چادر در بیرون دفتر اتحادیه عرب، نمایشگاهی از جنایات جنگی بشاراسد برگزار کردند
دانشجویان دانشگاه الازهر مصر در اعتراض به سیاست روسیه و چین در قبال سوریه، مقابل سفارتخانه های این دو کشور در قاهره به تظاهرات پرداختند.