به گزارش سایت حکومتی “ضد فساد“ در 13 بهمن 1390 مهدی اخوان نماینده مجلس رژیم و عضو کمیسیون صنایع و معادن گفت: در بحث هدفمندی یارانه ها مجلس به دولت اجازه داد بعد از آزادسازی حامل های انرژی 50 تا 60 هزار میلیارد دلار جهت سرمایه گذاری ملی مصرف شود. یعنی دولت باید 50 هزار میلیارد را دست مردم می داد برای کار،اشتغال و سرمایه گذاری که متاسفانه این کار انجام نشد.
این نماینده مجلس تصریح کرد: دولت در این چند سال اشتباه پشت اشتباه داشته است. این اشتباهات مکرر هم به خاطر عدم یک تیم اقتصادی قوی است. دولت بیاید در رسانه ها اعلام کند که مثلا من تیم 50 نفره ای از متخصصان اقتصادی داریم. حداقل ما نمایندگان باید این تیم 50 نفره اقتصادی دولت را بشناسیم. ولی هیچ کس خبری از تیم اقتصادی که سیاست های دولت را تدوین می کند ندارد.
این عضو کمیسیون صنایع و معادن گفت: هدفمندی یارانه ها عالی بود. من هم قوه مقننه و هم دولت را برای این کار تحسین می کنم اما با یارانه های نقدی خیانت در امانت کرد. چرا که پول دست مردم دادن خیانت است و این پول باید برای ایجاد اشتغال و کار سرمایه گذاری می شد