آخوند احمد سالک کاندیدای مشترک جبهه پایداری و جبهه متحداصولگرایان در اصفهان، بعنوان نماینده اصفهان در مجلس نهم انتخاب شد.
آخوند احمد سالک کیست؟
آخوند احمد سالک، متولد ۱۳۲۵ در شهر اصفهان است. وی در دوران شاه مدت کوتاهی در زندان بود که سابقهی خوبی هم نداشت.
پس از پیروزی انقلاب در سال ۵۸ او به فرماندهی سپاه پاسداران اصفهان شد.
پس برکنار آخوند امیر مجد اولین فرمانده بسیج، فرمانده بسیج شد. سپس مدتی فرمانده کمیته بود.
آخوند احمد سالک در سال 1363 در دفتر خامنه ای (رئیس جمهور وقت رژیم) کمیته بررسی مسائل عراق را ایجاد کرد. این کمیته وظیفه داشت سیاست نهائی اپوزیسیون عراق و بطور اخص مجلس اعلا را تعیین نموده و الزامات اجرائی آن از جمله تامین مالی ، هماهنگی با سایر ارگانها و ... را بطور خطی روشن کند . اعضای این کمیته شامل پاسدار محسن رضائی (فرمانده وقت سپاه) ، آخوند سالک، پاسدار باقر ذوالقدر (فرمانده وقت قرارگاه رمضان )، ولایتی (وزیر خارجه) و آخوند باقر حکیم بودند . این کمیته زیر نظر مستقیم خمینی قرار داشت و به ارگان دیگری وصل نبود . این کمیته تا سال 1371 فعال بود که بدستور خامنه ای این کمیته منحل و بجای آن ستاد فرماندهی امور عراق تشکیل شد.
آخوند احمد سالک در وزارت خارجه رژیم در سالهای اول انقلاب، ارتباط با نهضت های آزادیبخش را بعهده داشت که از این طریق در صدور تروریسم مستقیما شرکت داشت. و در دوران ریشهری و فلاحیان در وزارت اطلاعات با عوامل تروریست وزارت اطلاعات در ارتباط بود.
آخوند احمد سالک با تشکیل سپاه قدس بعنوان نماینده ولی فقیه (خامنه ای) در سپاه قدس منصوب شد. ودر این سمت نمایندگان ولی فقیه در سپاه بدر تحت ریاست وی بودند.
آخوند احمد سالک بعنوان نماینده ولی فقیه در نیروی قدس در طرح عملیات تروریستی در انفجار بوئنوس آیرس که در 18 تیر 1373 صورت گرفت شرکت داشت. طرح این ترور در سال 1372 در جلسه فرماندهی نیروی قدس به ریاست سرتیپ پاسدار احمد وحیدی (فرمانده وقت نیروی قدس و وزیر دفاع کنونی احمد نژاد) و پاسدار حسین مصلح و نماینده ولی فقیه در نیروی قدس، آخوند احمد سالک حضور داشتند، تصویب و به شورای عالی امنیت رژیم داده شد. شورای عالی امنیت رژیم در 23 مرداد 72 تصویب شد.
آخوند احمد سالک بعنوان نماینده ولی فقیه در نیروی قدس ریاست نمایندگی های ولی فقیه را در کلیه نیرویهای قدس بعهده داشت. که از جمله نمایندگان ولی فقیه در سپاه بدر بود. بعداز سقوط دولت سابق عراق، احمد سالک ریاست 497 نماینده ولی فقیه در سپاه بدر در سراسر عراق را بعهده گرفت.
آخوند سالک همچنین نزدیک به 6 سال نماینده خامنه ای در حفاظت اطلاعات بود. نقش مستقیم در سازماندهی یاران سعید امامی (که با لو رفتن قتل های زنجیره ای از وزارت اطلاعات اخراج شده بودند)، در دفتر خامنه ای داشت که به اطلاعات موازی معروف شد.
در دوره ریاست جمهوری احمدی نژاد، دبیر هیئت عالی گزینش کشور برای تصفیه مخالفین خامنه ای شد و در جریان قیام سال 88 بر بازجویان دستگیر شدگان نظارت داشت.
وی عضو شورای مرکزی و سخنگوی جامعه روحانیت مبارز و معاون فرهنگی مجمع جهانی اهل البیت (از نهادهای صدور بنیادگرائی) نیز هست.