تعدادی از کودکان و افراد مسن در منطقه جوبر دمشق بازداشت شدند

مناطق مختلف دمشق از جمله مناطق حجر الاسود، معظمیه و داریا، امروز شاهد تظاهرات قیام کنندگان علیه دیکتاتور سوریه بود.نیروهای امنیتی بشار اسد به تظاهر کنندگان حمله کرده و نفرات زیادی را بازداشت کردند.

 

به گزارش الجزیره 21 اسفند1390، تعدادی از کودکان و افراد مسن در منطقه جوبر دمشق بازداشت شدند. مردم معترض با آتش زدن لاستیک های اتومبیل  راه جوبر ـ عباسیه را بر نظامیان و بویژه عناصر امنیتی نیروی هوایی که نقش مهمی در سرکوبها دارند، بستند تا مانع گسترش دستگیریها و کشتارها شوند.
شورای ملی سوریه امروز اعلام کرد که ظرف دو روز گذشته 140 تن از قیام کنندگان و ساکنان مناطق مورد حمله ی نیروهای بشار اسد کشته شده اند. 
این شورا گفت: شب گذشته آتش باری سنگینی از سوی نظامیان بشار اسد بر مناطق مسکونی برخی از شهرها و بویژه دمشق صورت گرفته است.
استان ادلب در شمال غرب سوریه  نیز همچنان زیر آتش توپ و تانک ارتش قراردارد . در آتشباری نظامیان جنایتکار بشار اسد  تنها در روز شنبه 54 نفر در ادلب کشته شدند.