به گزارش روزنامه زود دویچه سایتونگ، سفر این مقام وزارت اطلاعات ایران به تایلند که مجید علوی نام دارد و با نام مستعار حسین تهرانی وارد بانکوک پایتخت تایلند شده بود، موجب نگرانی مقامات امنیتی تایلند و کشورهای غربی می شود.
به گزارش روزنامه زود دویچه سایتونگ ،مجید علوی که در 29دی ماه برای چند روز به بانکوک می رود، مدتها در وزارت اطلاعات رژیم ایران مسئولیت اقدامات تروریستی در کشورهای عربی را بر عهده داشته و در تیرماه 88 پس از استعفای اژه ای از طرف احمدی نژاد بعنوان سرپرست این وزارتخانه تعیین شد.
این روزنامه نوشت : 4ایرانی که 25 بهمن ماه گذشته بر اثر انفجار بمب های دست ساز خود ، دستگیر شدند، نیز با نیروی تروریستی قدس رژیم ایران در ارتباط بوده اند. مقامات تایلند استرداد دو نفر از نفرات اصلی این تیم ترور که به ایران فرار کرده اند را از رژیم آخوندی درخواست کرده اند.
روزنامه ایندین تایمز چاپ هندوستان نوشت: مقامات کشور مالزی از دادگاه این کشور خواستار برگرداندن یک مامور رژیم ایران که در انفجارهای بانکوک دست داشته، به تایلند شدند. مسعود صداقت زاده که یک روز بعد از انفجار بانکوک در فرودگاه بین المللی کوالالامپور پایتخت مالزی در 15 فوریه (25بهمن) دستگیر شده در توطئه تروریستی در بانکوک شرکت داشته است. صادق زاده یکی از سه تروریست رژیم ایران است که براساس اطلاعات پلیس بعد از حمله تروریستی دربانکوک، خاک تایلند را به سمت مالزی ترک کرده است. ( العربیه انگلیسی 25 اسفند 1390)