وحشت در درون سران رژیم از آثار تحریم ها در جامعه ای که مردم و جوانان آن ضد رژیم آخوندی است به جائی رسیده است که ناچار به اذعان گوشه هائی از این نگرانی و هشدار به عواقب آن برای نظام در علن شده اند. این روزها تحلیل گران و کارشناسان و اطاق فکری رژیم آخوندی هشدار میدهند که تحریم در شرایط داخلی و بین المللی به قیام مردم منجر نشود که در این صورت در شرایط برگشت ناپذیر نظام قرار خواهد گرفت
سایت حکومتی دیپلماسی در 15 فروردین 1391 به نقل از اولین فرمانده سپاه پاسداران جواد منصوری، که این روزها بعنوان دیپلمات مطرح میکند می نویسد: ما باید آمادگی لازم برای تمام اشکال تحریم را داشته باشیم وهمیشه نگوییم این آخرین اقدام آنها بوده است و یا این که اقدامات و تحریم ها گذشته تاثیری در ما نداشته است. آنچه برای ما نگرانی ایجاد می کند شرایط اقتصادی و مسائل تبلیغات سنگین خارجی علیه ما (رژیم) در بحث تحریم ها است. تحریم ها به هر حال برای ما در داخل یک نقطه ضعف محسوب می شود و بازتاب هایی در کشور دارد که تمام دستگاههای نظام به ویژه دولت و مجلس باید به طور جدی نسبت به این مسئله حساسیت ویژه ای به خرج دهند. مسئولان باید تلاش کنند که ما در مقابل عمل انجام شده و در مقابل شرایطی قرار نگیریم که نتوانیم کاری بکنیم. بنابراین حتما باید به مسئله تحریم ها توجه شود.
منصوری در وحشت از قیام جوانان در شرایط اثار تورمی تحریمها بر روی جامعه میگوید: ما در زمینه جوانانمان نتوانسته ایم با موفقیت رفتار کنیم. با توجه به این که درصد زیادی از جمعیت کشور ما را جوانان تشکیل می دهند متاسفانه هنوز ما نتوانسته ایم تعریف و سازماندهی و برنامه ریزی شایسته ای داشته باشیم و از این منظر ما همچنان مسئله بیکاری، ضعف اخلاقی و حتی بحث ناهنجاری های اجتماعی و ناامنی های اجتماعی و جود دارد می تواند برای ما نگرانی ایجاد کند. طبیعتا دیگران هم از این مشکلات و نارسایی ها استفاده می کنند و به شدت بر روی این مسئله کار و تبلیغ می کنند.
اما مهم تر از همه این مسائل مسئله تحریم هاست که روز به روز تاثیرات آن به وضوح در اقتصاد کشور دیده می شود. مسئولین باید بر این موضوع متمرکز شوند که چه اقداماتی می توانند بکنند که اثر تحریم ها درجامعه زیاد بارز نشود. این که شعار داده شود که تحریم ها تاثیری بر ما نداشته است یا فکر کنند که این تحریم ها موقتی و گذرا است یا این آخرین دور از تحریم هاست و فراتر از این نمی رود، رویکرد درستی نیست. باید اصل تحریم ها را پذیرفت و باید دانست که تحریم ها به همینجا ختم نمی شود. بالاخره آنها دشمنان ثابت و جدی ما هستند و بنابراین دست ازما برنمی دارند. بنابراین باید فکر کنیم که آنها به طور دائم تصمیمات جدیدی علیه ما اتخاذ می کنند و دامنه تحریم ها را گسترده تر می کنند.
نباید فراموش کرد که وابستگی چشمگیر اقتصاد و درآمدهای ما به نفت و حجم عظیم واردات نقطه ضعف های بزرگ ماست که آنها هم به این مسئله واقفند و مطلع هستند و تلاش می کنند که از این موضوع استفاده کنند. این نگرانی بسیار بزرگی است و تازمانی که وابستگی به نفت وجود دارد آنها از این موضوع مطلع هستند و قطعا از این حربه استفاده می کنند. بنابراین باید انتظار فشارهای بیشتر را داشت.
علی اعتضاد