لاریجانی: «ما کشوری هستیم که شرایط حساسی داریم و دشمن همواره برای ما مسئله‌ ایجاد می‌کند».

لاریجانی رئیس مجلس آخوندی وضعیت کنونی دیکتاتوری آخوندی را حساس خواند و گفت «ما کشوری هستیم که شرایط حساسی داریم و دشمن همواره برای ما مسئله‌ ایجاد می‌کند».

به گزارش خبرگزاری فارس 1 اردیبهشت 1391- لاریجانی که سخنران پیش از نمایش جمعه رژیم در تهران بود، افزود: « ما حمله نظامی آمریکا به طبس را فراموش نکرده‌ایم...امروز هم آمریکایی‌ها می‌خواهند به انحاء مختلف و به بهانه مسئله هسته‌ای و حقوق بشر برای ما مسئله سازی کنند».
رئیس مجلس رژیم خاطرنشان کرد: در یک سال اخیر آمریکا تحریم‌هایی را علیه ما  اعمال داشته و خودشان می‌گویند این تحریم‌ها به خاطر مسئله هسته‌ای است...(اما) در پشت پرده سخنان آمریکایی‌ها مسائل مهمتری....وجود دارد.
لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود  از «بیکاری و تورم» به عنوان دو موضوع عمده رژیم در عرصه اقتصادی یاد کرد و علت آن را اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها دانست. وی با هدف قرار دادن احمدی نژاد، گفت: «ما در تولید بهبود وضعیت قابل توجهی را مشاهده نکردیم و حتی در برخی موارد دچار رکود شدیم. متاسفانه برخی از کارخانه‌ها تعطیل شدند و ما دچار مشکل بیکاری هم شدیم. ما با پرداخت وجه، تقاضا را در جامعه افزایش دادیم که این وضع تورم را زیاد کرده است.