در یکسال گذشته 33 قلم از کالاهای حیاتی بین 18 تا 146 درصد افزایش قیمت داشته اند.

براساس گزارش بانک مرکزی رژیم، حداقل قیمت 33قلم از کالاهای حیاتی مردم، طی یکسال گذشته بین 18تا 146درصد افزایش قیمت داشته است.

بنا بر گزارشی رسمی بانک مرکزی رژیم، ازجمله قیمت گوشت گوسفندی با استخوان از فروردین 90 تا فروردین 91 افزایش یافته که رشد 45.3 درصد را نشان می دهد. گوشت گاو و گوساله، بی استخوان نیز 50.1 درصد و قیمت گوشت مرغ نیز در یک سال گذشته 39.1 درصد افزایش قیمت داشته است.
قیمت، قند، شکر، روغن، برنج، انواع حبوبات، انواع لبنیات، انواع سبزی و میوه ها نیز مشابه اقلام یاد شده، به شدت افزایش یافته و بخش عظیمی ازمردم ایران از تهیه آنها نا توان یا با دست تنگی جدی مواجه هستند.
این افزایش قیمت و بحران برای مردم در حالی است که دزدی و فسادهای میلیاردی سراپای نظام آخوندی را در برگرفته است. ( رسانه حکومتی عصر ایران 3 اردیبهشت 1391)