رسانه حکومتی سحام نیوز با لحن کنایه آمیزی نوشت: فرزندان و خانواده آقای سخنگو در کجا اقامت دارند؟ کجا تحصیل میکنند؟ چه کسانی خانه گران قیمت در انگلیس خریداری کردهاند؟ پول خرید چنین خانهای از کجا تأمین شده است؟
آیا عزیمت ناگهانی محمود خاوری مدیر عامل بانک ملی به کانادا و انتشار خبر اقامت وی در یک خانه گرانقیمت، نباید وزارت امور خارجه را در خصوص همکارانش به ویژه همکارانی در این سطح، هوشیار سازد؟
این رسانه وابسته به باند ولی فقیه، مدارک تحصیلی سخنگوی وزارت خارجه رژیم را قلابی دانست و افزود: آقای سخنگو در کدام دانشگاه کانادائی، مدرک کارشناسی ارشد خود را تهیه کرده است؟ آقای سخنگو در زمان تهیه این مدرک از دانشگاه کانادایی در کدام کشور آسیایی عهدهدار سفارت بود، در این شرایط وی اساساً چگونه با دانشگاه محل تحصیل خود مرتبط شد؟