تظاهرکنندگان در سراسر سوریه با شعار مردم خواهان سقوط نظام هستند، خواستار سرنگونی بشار اسد میشوند. در حلب نیز دانشجویان تحت عنوان دانشجویان آزادیخواه دانشگاه حلب دست به تظاهرات زدند.
از سوی دیگر، ارتش آزادی سوریه از آزاد سازی بیش از 70 درصد دیرالزور و حومه آن از اشغال نیروهای حکومتی خبر داد.
در همین حال نیروهای سرکوبگر رژیم اسد به آتشباری و گلوله باران شهرها ادامه میدهند. در دوما انفجارهای سنگینی به گوش میرسید و مردم خطاب به ناظران بین المللی میگفتند: ای مراقبین کجایید؟ ای مسلمانان کجایید؟
در حالی که قرار بود طبق طرح کوفی عنان، رژیم سوریه تانکها و تسلیحات سنگین را از مناطق پرجمعیت خارج کند، همچنان قوای سرکوبگر این ادوات جنگی را در شهرها نگه داشته اند
در جریان حملات وحشیانه و آتشباریهای امروز دست کم 20 تن دیگر به دست جانیان اسد به قتل رسیدند. این در حالی است که روز گذشته نیز دست کم 60 تن به دست این جانیان جان باختند. اکثر قربانیان در حما بقتل رسیدند. مردم حما به ناچار پیکر شهدای قیام و یاران به خون خفته خود را در گورهای بزرگ در این شهر به خاک سپردند.
(سایت اوگاریت، خبرگزاری فرانسه، تلویزیون العربیه 5 اردیبهشت 1391)