مقاله دیوید ایمس، نماینده برجسته پارلمان انگلستان با عنوان «قویترین پاسخ به رژیم تهران»

 

یونایتدپرس بین المللی : مجاهدین خلق ایران قویترین پاسخ به رژیم حاکم در تهران، حفاظت از مجاهدین در اشرف و لیبرتی یک الزام ژئوپلیتیک

مانند انگلستان و اتحادیه اروپا آمریکا باید لیست گذاری مجاهدین راکه از ابتدا یک معامله با رژیم بود لغو کند
به گزارش  خبرگزاری یونایتدپرس بین المللی دیوید ایمس، نماینده برجسته پارلمان انگلستان از حزب حاکم محافظه کار ، در مقاله ای با عنوان «قویترین پاسخ به رژیم تهران»، نوشت:
اگر آمریکا درباره یافتن یک راه حل دربرابر رژیم ایران ، بدون یک حمله نظامی خارجی جدی است، باید مجاهدین خلق ایران را مد نظر قرار دهد.
حقیقت این است که مذاکرات اتمی که اخیرا با رژیم ایران در استانبول صورت گرفت، و مذاکرات بعدی که قرارست ماه آینده در بغداد انجام شود، چیزی بیش از یک تظاهر توسط رژیم ایران نیست، و حال آنکه این رژیم در پشت صحنه برنامه غنی سازی اورانیومش را پیش می برد.
هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا بدرستی می گوید قبل از اینکه هرگونه تعهدی درباره کاهش تحریم ها داده شود، این رژیم ایران است که باید با دست به ”عمل“ زدن، جدی بودنش را در مذاکرات اتمی اثبات کند.
ولی آنچه که از تاریخ آموخته ایم، اینست که تحریمها کافی نخواهند بود، و حمله نظامی نیز یک پاسخ نیست. بلکه یک راه سوم برای ایران وجود دارد، زنجیرهای ظلم و ستم را بشکنید و بگذارید اپوزیسیون مشروع، رژیم را به چالش بکشد.
در آن صورت، سرنوشت 3300 مخالف تبعیدی در عراق که شدیدا مورد تهدید هستند مهمترین چیز است. حفاظت کردن از آنان در مقابل آزار و اذیت و شکنجه بیش از آنکه یک ضرورت انسانی باشد، یک الزام ژئوپلیتیکی است.
این مخالفان، اعضای جنبش اصلی اپوزیسیون مجاهدین خلق ایران، خواهان آزادی و یک آینده دمکراتیک برای کشورشان هستند. وجود آنها تهدیدی برای ملاهاست، لذا بدنبال توطئه به منظور ازمیان برداشتن آنهاست..
در قتل عام آوریل سال گذشته در کمپ اشرف، 36 تن کشته و صدها تن دیگر مجروح شدند. نیروهای عراقی، بدرخواست رژیم ایران، این جنایت را انجام دادند. دولت نوری مالکی در اتحاد با رژیم تهران فراتر رفت و عهد کرد اشرف را تا پایان 2011 ببندند. اما یک کارزار بین المللی، مانع وقوع یک فاجعه شد و پس از امضای یادداشت تفاهم بین سازمان ملل و عراق، مریم رجوی رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران، پذیرفت ساکنان به مکان جدید به نام کمپ لیبرتی بروند.
حکومت عراق تلاش کرده است این مکان را به یک زندان تبدیل کند، ساکنان را در یک فضایی به مساحت تقریبا یک کیلومتر مربع که دور تا دورش دیوارهای بلند کشیده شده محصور کردند و آنها را در معرض شرایطی قرار دادند که از حداقل استاندارد برخوردار نیست:،  اما با وجود دو رویی حکومت عراق، اعضای مجاهدین خلق درکمال نجابت سهم خود را انجام دادند. چهار گروه از ساکنان اشرف اکنون به کمپ لیبرتی منتقل شده اند درحالیکه حکومت عراق به نقض توافق خود با ملل متحد ادامه داده است - آخرین گروه از ساکنان بمدت پنج روز جستجو و بازجویی شدند و سپس از انتقال خوردرو، ژنراتور و وسایل و ابزار مهندسی که برای ساختن یک فضای قابل زندگی در لیبرتی ضروری هستند و حتی وسایلی مانند کولر،  ممانعت کردند.
اکنون زمان آنست که سازمان ملل و جامعه بین المللی وارد شوند. اول از همه باید به پایه ای ترین حقوق ساکنان در مورد اموال و املاک شان محترم شمرده شود. سازمان ملل باید کمپ لیبرتی را بعنوان یک کمپ پناهندگی تعیین کند.
اتحادیه اروپا و بریتانیا سالها پیش  این مخالفان ایرانی را ”از لیستهای خود- که از آغاز یک لیستگذاری اشتباه و معامله با رژیم ایران بود- خارج کرده اند.
اگر آمریکا درباره یافتن یک راه حل برای مسئله ایران بدون یک حمله نظامی خارجی جدی است، بهترین کاری که می تواند بکند این است که زنجیرها را از گروه اپوزیسیون اصلی بردارد.
هیلاری کلینتون می بایست در روح بهار عرب، این واقعیت را دریابد که آنها قویترین و مؤثرترین پاسخ به رژیم تهران هستند.
 (یونایتدپرس 1 اردیبهشت 1391)