حکومت ضد ایرانی خامنه ای در آخرین ترفند ضد ملی ودر حالیکه فاز سرنگونی خود را طی می کند با توسل به زدن چوب حراج بر سرمایه ملی مردم ایران، بار دیگر ثابت نمود که برای بقا وادامه حکومت ضد بشری خود از هیچ جنایت وخیانتی به ملت ایران وسر مایه های ملی آن درنگ نکرده ونمی کند.
رژیم آخوندی که در چنبره ای از بحرانهای مرگبار سیاسی واجتماعی هم از درون وهم از بیرون مواجه است وصدای خرد شدن نظام قرون وسطائی آن عالم را فرا گرفته در یک ترفند جدید که مستقیما توسط خامنه ای دیکته می شود قصد دارد که با ارزان فروشی وحراج نفت خود رادر برابرسونامی سقوط موقتا هم که شده حفظ کند. به گزارش خبر گزاری مهر آخوندی۱۳۹۱/۰۲/۰۸:
نفت ارزان برگبرنده مقابله با تحریم اروپا/ رقبای نفت ایران حذف میشوند
مدیر امور بین الملل شرکت ملی نفت از نفت ارزان به عنوان برگ برنده ایران در شرایط تحریم یاد کرد و از تلاش آمریکا برای بالا نگه داشتن بهای نفت خبر داد و گفت: با نفت ارزان خیلی از رقبای ایران از بازار جهانی حذف خواهند شد.
این سرکرده رژیم غارت وچپاول که لاجرم از بیان وضعیت اسفبارنظام ونقش موثر تحریمهای بین المللی بر حکومت آخوندی وبستن شدن را ههای دورزدن تحریمها گردیده است گفت:
بالا ماندن قیمت نفت در بازار جهانی سیاست آمریکا و تعدادی از کشورهای اروپایی است، تبیین کرد: اگر مذاکرات ایران و گروه 1+5 در بغداد نتیجه ندهد افزایش قیمت جهانی نفت امری بدیهی و قابل پیش بینی خواهد بود.
مدیر امور بین الملل شرکت ملی نفت ایران در پایان با اشاره به اینکه شخصا اعتقادی به دور زدن تحریمهای نفتی ندارم، خاطر نشان کرد: باید با تحریمهای نفتی مقابله کرد.
این مقام مسئول در پاسخ به این سئوال مهر که برخی از پالایشگرهای چینی رسما از کاهش صادرات نفت ایران خبر داده اند، اظهار داشت: پالایشگاههای چینی برخی از ملاحظات سیاسی را در نظر می گیرند.
در همین رابطه پاسدار قمصری کرنش والتماس ودرخواستهای رژیم برای پایان تحریمها را در برابر موضوع اتمی یادآور گردید وبناچار تحولات منطقه وپائین آمدن شعله جنگ را دلیل پائین آمدن نفت وضرر وزیان آخوندها از بابت فروش نفت اعلام نمود وگفت:
عوامل ژئوپولیتکی هم در یک هفته گذشته در کاهش بهای طلای سیاه تاثیر گذار بوده که نتایج مذاکرات سازنده ایران و گروه 1+5 و توافق نسبی دو طرف در دور جدید مذاکرات از مهمترین این دلایل گزارش شده است.
این در حالی است که کاهش اختلافات نفتی سودان جنوبی و شمالی، آتش بس گروههای درگیر در سوریه، ادامه بحران اقتصادی در منطقه یورو، کاهش حدود 500 هزار بشکه ای واردات نفت چین، کاهش 170 هزار بشکه ای تقاضای جهانی، افزایش صادرات نفت عراق به مرز 2 میلیون و 110 هزار بشکه هم در کاهش قیمت جهانی نفت تاثیر گذار بوده است.
بابک سرفراز
۱۳۹۱/۰۲/۰۸