سفیر رژیم در اردن: مشکل غرب فقط پرونده هسته یی جمهوری اسلامی نیست.

سفیر رژیم در اردن نسبت به نتیجه گفتگوها در باره بحران اتمی رژیم ابراز بدبینی کرد و گفت: مشکل غرب فقط پرونده هسته یی جمهوری اسلامی نیست.

به گزارش رسانه حکومتی فارس 7 اردیبهشت 1391- مصلح زاده سفیر دیکتاتوری آخوندی در اردن، گفت: در زمینه هسته ای...خواست آمریکائی ها از ایران فراتر از ان پی تی است. آنها می گویند اصلا نباید غنی سازی داشته باشید. در تمامی مراکز هسته ای ما دوربین های آژانس بصورت 24 ساعته فعالیت ها را کنترل می کنند. بازرسان تا کنون بیش از 3000 نفر روز از مراکز هسته ای ما دیدن کرده اند....ولی مشکل این است که آن‏ها می خواهند از مراکز نظامی ما بازدید کنند.
سفیر رژیم در اردن با اشاره به انزوای روز افزون رژیم در کشورهای منطقه و بی اعتنایی آنها به درخواستهای رژیم، افزود: جمهوری اسلامی ایران در زمینه های مختلف سیاسی، اقتصادی و نظامی ـ  امنیتی پیشنهاد همکاری با کشورهای حوزه خلیج فارس را مطرح کرده ولی پاسخی دریافت نکرده است.