اطلاعیه کمیته پارلمانی ایران آزاد در باره دخالتهای رژیم ایران در انتخابات عراق

 کمیته پارلمانی ایران آزاد در مجلسین انگلستان، که ازحمایت اکثریت مجلس عوام و بیش ازدویست عضو مجلس اعیان برخور دار است، با صدور بیانیه یی در باره دخالتهای رژیم ایران در انتخابات عراق هشدار داد و اعلام کرد: طی روزهای آینده تصمیم اینکه عراق یک کشور دمو کراتیک خواهد بود و یا کشوری تحت سلطه رژیم بنیادگرای حاکم برایران، گرفته خواهد شد.


دراین بیانیه که توسط لرد کوربت رئیس این کمیته، صادرشده آمده است:
روز سه شنبه 47 عضو مجلسین بریتانیا از احزاب مختلف، طی نامه یی خطاب به فرستاده ویژه سازمان ملل در عراق و سفیر آمریکا در این کشور، در مورد دخالتهای رژیم ایران در انتخابات پارلمانی 7 مارس عراق اخطار دادند و خواستار اعمال ” مانیتورینگ شدید در انتخابات” شدند.
پارلمانترها دراین نامه خطاب به اد ملکرت رئیس هیات همیاری ملل متحد درعراق و کریستوفرهیل سفیر آمریکا درعراق تاکید کردند:
طی روزهای آینده تصمیم اینکه عراق یک کشور دمو کراتیک خواهد بود و یا کشوری تحت سلطه رژیم بنیادگرای حاکم برایران، گرفته خواهد شد.
ما امیدواریم انتخابات 7 مارس معتبر باشد, ولی متاسفانه علائم و نشانه ها، چندان امید بخش نیست.
روز یکشنبه نوری المالکی ، نخست وزیر، به خبرگزاری آسوشیتد پرس گفت که از ممنوعیت اعمال شده علیه صدها کاندیدای اپوزیسیون وجلوگیری از شرکت آنها در انتخابات، حمایت می کند.
کمیته ما موارد افراد ممنوع شده از شرکت در رای گیری را بررسی ومشاهده کرده است که اکثر آنها سنی یا کاندیداهای شیعه معتقد به جدایی دین از دولت و مخالف دخالتهای رژیم ایران در عراق هستند. این موضوع ، تنها یک نمونه از اعمال نفوذ رژیم ایران در انتخابات میباشد.
در بیانیه لرد کوربت همچنین آمده است: ما گزارشهایی داریم مبنی بر اینکه رژیم ایران تلاش میکند برای دست نشاندگانش در جنوب عراق از طریق ارائه مبالغ کلان پول به افراد بی بضاعت و یا ازطریق برخی از رهبران قبایل رای ” خریداری” کند.
گزارشهای دیگری نیز حاکیست که رژیم ایران برای تقلب در روز رای گیری , باهمان روشی که در انتخابات قلابی ریاست جمهوری خودش در سال گذشته تقلب کرد، زمینه سازی می کند.
اگر رژیم ایران موفق شود از طریق تقلب بر نتیجه انتخابات تاثیر بگذارد , ممکن است عراق بسرعت به حالت بحران و خشونتهای قومی بازگردد و به یک حکومت بنیادگرای مشابه رژیم ایران تبدیل شود.
مطمئنا , دراین مراحل آخر, ایالات متحده و هیات همیاری ملل متحد باید برای جلوگیری از سوء استفاده رژیم ایران از بنیادهای دمکراتیک عراق، کلیه اقدامات ضروری را از طریق اعمال مانیتورینگ شدید اتخاذ کنند.
ضروری است برای دولت بغداد مشخص شود که جامعه بین المللی نتیجه انتخاباتی را که شواهدی از تقلب در آن دیده شود برسمیت نخواهد شناخت.
لرد کوربت -
رئیس کمیته پارلمانی ایران آزاد درمجلسین انگلستان
دوم مارس 2010