مردم سوریه، با شعار سرنگونی بشار اسد، نمایش انتخاباتی سوریه را به سُخره گرفتند

قیام ها در سوریه ادامه یافت و جوانان انقلابی با شعار سرنگونی بشار اسد، نمایش انتخاباتی دیکتاتور سوریه را به سُخره گرفتند.تظاهرکنندگان با در دست داشتن تصاویر شهدای قیام سوریه، یاد آنان را گرامی داشتند و خواستار سرنگونی رژیم اسد شدند.

همزمان در دمشق و تلبیسه قیام کنندگان با آتش زدن لاستیک و ایجاد مانع در مسیر نیروهای سرکوبگر، مانع ورود آنان به برخی از محل های برگزاری تظاهرات شدند.
در همین حال قوای سرکوبگر، به حملات وحشیانه خود علیه مردم بیدفاع ادامه دادند. در جریان این حملات دست کم 22 تن دیگر به دست جانیان اسد جان باختند.
درهمین حال شمار دیگری از نظامیان، به قوای سرکوب پشت کردند و با تشکیل یکان جدید، به صفوف ارتش آزادی سوریه پیوستند. آنها ضمن تجدید عهد با شهدای قیام، برای سرنگونی رژیم بشار اسد اعلام آمادگی کردند.
( اوگاریت و الجزیره و العربیه 18 اردیبهشت 1391)