بان کی مون نمایش انتخاباتی سوریه را زیر سؤال برد

بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد، نمایش انتخاباتی روز دوشنبه18اردیبهشت1391, سوریه را زیر سؤال برد. خبرگزاری فرانسه گفت: بان کی مون, برگزاری انتخابات سراسری توسط دولت سوریه در شرایطی که کشتار در این کشور ادامه دارد و همه احزاب نتوانستند در آن شرکت کنند را زیر ضرب برد وبا غیرقابل قبول خواندن ادامه خشونت‌ها در این کشور، گفت:“بیش از نه هزار نفر طی چهارده ماه گذشته کشته شده اند، این وضعیت بیش از این نباید ادامه یابد.” دبیرکل سازمان ملل همچنین ضمن محکوم کردن این انتخابات، تاکید کرده است که تا زمانی که خشونت ها در سوریه به پایان نرسیده روند دموکراسی موفق در این کشور موفق نخواهد بود.

مارک تونر معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز گفت: در شرایطی که حقوق بشر اولیه نقض می شود، و دولت به حملات روزانه ادامه می دهد. انتخابات معتبر غیرممکن است. وی این انتخابات را مسخره خواند.

روز دوشنبه و در جریان این انتخابات، تصاویر ارسالی از سوی فعالان سوری حاکی از حمله نیروهای دولتی به مخالفان است. این حملات چهارده کشته برجای گذاشته است.

برگزاری این انتخابات یکی از وعده های انجام اصلاحات رییس جمهوری سوریه بود اما فعالان سیاسی سوریه ضمن تحریم این انتخابات، مردم را به ادامه تظاهرات و یک اعتصاب سراسری دعوت کرده بودند.