بریفینگ سخنگوی وزرات خارجه آمریکا درمورد نقش دستگاه سرکوب رژیم درسوریه

نولند: ایرانیها به‌ طورشفافی کمک‌رسانی وآموزش و مشاوره‌شان به ارتش سوریه را تدارک می‌بینند، و این آدمکشان شبیحه عیناً مانند نیروی بسیج به‌کار گرفته می‌شوند،

سایت وزارت خارجه آمریکا 10 خرداد 1391- سوال: شما اشاره کردید به اوباش رژیم و آدم کشان ایرانی که به جنایت خود مباهات می‌کنند. ممکن است کمی در مورد ایشان به ما توضیح دهید؟
نولند: در آخر هفته ما صحبتهای معاون نیروی قدس را داشتیم که به‌طور علنی از نقشی که نیروی قدس در کمک دادن و آموزش به نیروهای ارتش سوریه داشته و آن را به این شکل در آورده افتخار می‌کرد. . .
نولند: خوب، از دیدگاه ما، این مسیر اشتباهی است که برای مدتی طولانی طی شده است، چیزی که در وضعیت داخلی سوریه الآن به‌عنوان نقطه چرخش به‌شمار می‌رود شناختن میزان دهشتناک و نفرت‌انگیز بودن این وقایع است. . .
نولند: رژیم اسد در شروع این نیروی شبیحه را به‌وجود آورد، که خیلی شبیه مدل نیروی بسیج ایران است و با استخدام جوانانی که در مواجهه با وقایع نزدیک مثل این واقعه بی‌ملاحظه انتقام گیری کنند. حالا با صدور فرمان از طرف اسد وحتی با پذیرش مسئولیت تاسیس چنین نیرویی،دست آنها را با دادن مصونیت برای وقوع چنین جنایتی باز می‌گذارد.
سوال: شما در مورد کمک و همکاری ایرانیان گفتید، آیا اطلاعاتی مشخصی در مورد همکاری ایرانیان در کشتار دارید؟ وقتی شما این را می‌گویید، آیا فقط در موردش صبحت می‌کنید، یا این که خود نیروی قدس به آن اشاره کرده، که به نظر می‌رسد به‌طور معمول با ارتش سوریه مرتبط است و در آن صورت اگر نقش بزرگی هم در چنین ماجراهایی ایفا نکند این طور نیست که غیرمعمول باشد؟
نولند: ایرانیها به‌ طورشفافی کمک‌رسانی وآموزش و مشاوره‌شان به ارتش سوریه را تدارک می‌بینند، و این آدمکشان شبیحه عیناً مانند نیروی بسیج به‌کار گرفته می‌شوند، بسیج و شبیحه مثل هم هستند و به‌وضوح تاکتیکها و شیوه کاروتکنیک هایشان برای سرکوب حقوق شهروندان غیرنظامی مانند بسیج ایرانی می‌باشد».