اولاند مداخله نظامی علیه رژیم بشار اسد را امکان پذیر دانست

فرانسوا اولاند در گفتگو با تلویزیون کانال دو فرانسه 9 خرداد 1391 گفت: مداخله نظامی در سوریه استثنا و کنار گذاشته نشده است و در چارچوب قوانین بین‌المللی و با تبادل‌نظر و مشورت شورای امنیت ملل متحد، امکان پذیر است.

رئیس جمهور فرانسه افزود من و سایرین باید روسیه و چین را متقاعد کنیم تا از حق وتوی خود در شورای امنیت استفاده نکنند، آنها باید متقاعد شوند که نباید اجازه داد رژیم بشار اسد به کشتار ادامه دهد.
اولاند گفت به دنبال برگزاری کنفرانس دوستان سوریه در اوائل ژوئیه (اواسط تیر) در پاریس هستم که در این کنفرانس تمام کسانی که در مورد سرنگونی رژیم سوریه موضع و هدف مشترکی دارند، حضور خواهند داشت.
رئیس جمهور فرانسه در باره اخراج سفیر رژیم سوریه از فرانسه گفت: من نمی‌توانم در قبال کشتارها در سوریه واکنش نداشته باشم، ما اقدامات خود را با شرکای اروپائی‌مان همراه کرده ایم.
  
لوران فابیوس وزیر خارجه فرانسه نیز در مصاحبه با روزنامه لوموند گفت: بشاراسد یک قاتل است و باید از قدرت کنار برود. برای این کار فرانسه در سه جبهه در امور سوریه دارد کار میکند. اول تلاش برای تشدید تحریم ها در سطح شورای امنیت. دوم- کار با روسیه به خاطر نقش تعیین کننده اش، در این رابطه پوتین رئیس جمهور روسیه روز جمعه در کاخ الیزه خواهد بود، و سوم باید اپوزیسیون سوریه را به متحد شدن ترغیب کنیم.
وزیر خارجه فرانسه در مورد مرتکبین جنایت در سوریه گفت ما از قرار گرفتن آنها در برابر عدالت حمایت میکنیم، آنها باید به دادگاه جنایی بین المللی تحویل داده شوند.