خبرگزاری رویتر گزارش داد، روز گذشته پرسنل یک پایگاه ضد هوایی موشکی بشار اسد در حومه شهر رستن، فرار کرده و به ارتش آزادی سوریه پیوستند. خبرگزاری رویتر، تصاویر خالی شدن این پایگاه را که توسط نیروهای مردمی تهیه شده، منتشر کرد.
یک سروان نیز با اعلام اسامی 22 تن از افسران و درجه داران پیوستن آنها به ارتش آزادی سوریه را اعلام کرد.
گروه دیگری از نیروهای مردمی پیوستن خود را به گردان های ارتش آزادی سوریه اعلام کردند.
قیام کنندگان و مردم مصمم سوریه نیز در تظاهرات خود در شهرها و مناطق مختلف به خواست همه مردم سوریه برای سرنگونی دیکتاتور تاکید می کنند.
کودکان و نوجوانان سوری نیز پا به پای برادران و خواهران خود در مبارزه علیه بشار اسد شرکت می کنند.
دیکتاتور خونریز سوریه برای در هم کوبیدن مقاومت حماسی مردم سوریه که 15 ماه است حتی با تمام قوا ، نتوانسته آنرا در هم بشکند، از زمین و هوا شهرها و مناطق مسکونی را بمباران می کند و مردم بیدفاع را به خاک و خون می کشد. اما مردم شجاع سوریه فریاد می کشند، سر تسلیم فرود نمی آوریم. بر اثر بمباران شهرهای حمض و ادلب 48 نفر از مردم بی دفاع کشته شدند
( اوغاریت و رویتر22 خرداد 1391)