لاریجانی، دو رسانه حکومتی مهر و فارس را به دخالت در نمایش انتخابات متهم کرد

لاریجانی رئیس مجلس آخوندی، دو ارگان خبری وزارت اطلاعات و سپاه پاسداران را به دخالت در نمایش انتخابات رژیم متهم کرد و گفت: شما نباید آلت فعل دیگران باشید و باید بدانید که حرف‌ها و سوال‌های تکراری، وجهی ندارند.

رئیس مجلس آخوندی که در میان شماری از نمایندگان مجلس رژیم سخنرانی می‌کرد، در واکنش به سوال خبرنگار ارگان خبری سپاه، گفت: «من به شما توصیه می‌کنم در مسیر کارتان تلاش کنید، فضای کار را فضای آرامی کنید. من این را خوب نمی‌دانم که خبرگزاری فارس، مهر و برخی دوستان یا در مسیر کار مجلس و یا در انتخابات هیات رییسه دخالت کردند؛ چراکه پولی که این نهادها می‌گیرند برای انجام چنین کارهایی نیست؛ لذا توصیه می‌کنم همان چیزی که رخ می‌دهد را مطرح کنید که این موضوع به نفع‌تان است.
به گزارش رسانه حکومتی عصر ایران 5 تیر 1391 ، لاریجانی که از سوال خبرنگار ارگان خبری سپاه پاسداران برآشفته شده بود، افزود: شما نباید آلت فعل دیگران باشید و باید بدانید که حرف‌ها و سوال‌های تکراری وجهی ندارند.این کار معنی‌اش این است پولی که به دستگاه‌ها می‌دهند برای چنین کارهایی است اما این کارها خوب نیست، بس است! در انتخابات هیات رییسه کارهای نادرستی کردید.