درپی اخطارهای آمریکا درمورد دعاویی رژیم ایران برای بستن تنگه هرمز، دیکتاتوری آخوندی وحشت زده عقب نشینی کرد.
به گزارش رسانه حکومتی 17تیرماه1391، پاسدار فیروزآبادی سرکرده ستاد کل نیروهای مسلح رژیم که این جازدن را اقتدار قلمداد می کرد، گفت: « ایران اقتدار خود را به کار می گیرد تا تنگه هرمز باز باشد و چرخش اقتصاد جهانی ادامه داشته و کسانی که نفتشان را از تنگه هرمز تامین می کنند آرامش داشته باشند».
وی با غلط کردم گویی از شانتاژهای مقامات و مجلس رژیم افزود: « فرمان یک عملیات از طریق سلسله مراتب بالاتر اجرا خواهد شد و سخنرانی ها، مصاحبه ها ، هیچ کدام عامل تاثیرگذار در جریان عبور نفت از تنگه هرمز نخواهد بود.
رئیس پیشین کمیته روابط خارجی مجلس رژیم ایران نیز درمورد دعاوی مربوط به بستن تنگه هرمز، هشداردادکه این شعارها نظام را به سمت جنگ میبرد.
به گزارش رسانه حکومتی عصر ایران 16تیرماه 1391، فلاحت پیشه با ترس ووحشت گفت: عرصه سیاست خارجی، عرصه عقلانیت است نه احساس. اما برخی متاسفانه به گونهای عقدهای در این عرصه عمل میکنند و گویا بدشان نمیآید که پرونده ایران ذیل ماده 42 فصل هفتم منشور ملل متحد قرار بگیرد».
وی افزود:« به نظر میرسد که طرح دو فوریتی 100 نماینده برای کمک به بستن تنگه هرمز، بهانه ای برای کسانی خواهد بود که در گام اول به دنبال تحریمهای مازاد بر 5 قطعنامه علیه ایران هستند، و میکوشند پرونده ما را ذیل این ماده به سوی تهدید به جنگ پیش ببرند».