صدای صدهزار معترض ایرانی درپاریس: به جای مماشات با رژیم تهران و سد کردن تلاشهای مقاومت ایران آمریکا باید از هدف تغییر در ایران حمایت کند. به ندای آزادی مردم ایران گوش فرا دهیم
یک گردهم آیی چقدر باید بزرگ باشد تا که جهان به آن توجه کند؟
آیا صدای 100000 معترض ایرانی به آن سوی آنتلانتیک نمی رسد؟
چنین شماری از ایرانیان تبعیدی در پاریس گردآمدند تا حمایت شان را از مقاومت ایران و عزمشان برای آوردن آزادی، دمکراسی و عدالت به کشوری نشان دهند که سالهای بسیاری است تحت دیکتاتوری ملاها رنج و ستم کشیده است.
این بزرگترین تظاهرات ضد رژیم بود که تابحال سازمان داده شده و ایرانیان، جوان و پیر، را از سراسر جهان در کنار هم گردآورده است. حدود 500 پارلمانتر، وزیران و شخصیت ها از اروپا و آمریکا به آنجا آمدند تا از این اجتماع و سازماندهندگانش، مجاهدین خلق ایران حمایت کنند. از آمریکاشهردار رودی جولیانی، بیل ریچاردسون، سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل؛ و قاضی مایکل موکیزی (وزیر دادگستری آمریکا) در دولت بوش، آمدند
. از فرانسه فیلیپ دوست بلازی، وزیر خارجه سابق فرانسه، آمد، دهها نماینده پارلمان بریتانیا از جمله دیوید ایمس و برایان بینلی ، لرد کلارک و لرد کاتر در آنجا بودند.
ریتا زوسموت، رئیس سابق پارلمان آلمان، و اما بونینو، معاون رئیس سنای ایتالیا نیز در آنجا بودند. وهم چنین نمایندگانی از ایرلند تا کلمبیا، رومانی، آلبانی و حتی سان مارینو.
خانم رجوی رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران در سخنرانیش اعتراضات و نگرانی های مشترک تبعیدیان را به زبان آورد. ایشان بخصوص از وزارت خارجه آمریکا انتقاد کرد، که، با حذف نکردن نام مجاهدین خلق از لیست آمریکا ”عدالت را پایمال“ کرده بود. او از وزارت خارجه پرسید ”مگر شما نبودید که برای توجیه حفظ این برچسب، انواع جعلیات وزارت اطلاعات ملاها علیه مجاهدین را به خورد برخی رسانه های آمریکا دادید؟“ ”مگر نبود که مقامهای ناشناس شما پی درپی دعاوی کذب علیه مجاهدین عنوان می کردند؟“
خانم رجوی هم چنین خطاب به این گردهم آیی گفت، مفاد توافق انجام شده بین دولت عراق و سازمان ملل برای انتقال مجاهدین از اشرف به لیبرتی مکررا زیرپاگذاشته شده و آمریکا ”به تعهدش برای“ حفاظت از ساکنان اشرف ”پایبند نبوده“است.
جنگ برای حذف نام مجاهدین خلق از لیست به دادگاههای آمریکا رسیده است، که قضات آن در اول ژوئن به دولت اوباما تا اول اکتبر فرصت دادند از اروپا پیروی کند و مجاهدین خلق را از لیست حذف کند، تصمیمی که بدان وسیله مجاهدین خلق بعنوان اپوزیسیون مشروع ایران برسمیت شناخته می شود.
تا به حال، ۳۷ دور مذاکره بین جامعه بین المللی و رژیم ایران انجام شده است. از یک دهه پیش که جاه طلبی های اتمی ملاها برملا شد، این مذاکرات هیچ نتیجه ای نداده است. برعکس، این ظن وجود دارد که رژیم هر ماه، حداقل ۲۰۰ کیلو اورانیوم غنی شده، انبار می کند.
آمریکا بجای اینکه هرکاری که در قدرتش است را برای استمالت از رژیم تهران و مانع شدن از تلاشهای مقاومت ایران انجام دهد باید از مجاهدین خلق و هدفش برای تغییر رژیم در ایران حمایت کند.
اکنون زمان آن است که آمریکا و جهان به ندای آزادی ایرانیان گوش دهند - نداهایی که نیروهای دموکراتیک در سراسر اروپا و سایر کشورهای جهان در چنین عمقی و با چنین همبستگی در 23 ژوئن در پاریس به آن پیوستند.