اجلاس میاندوره یی شورای ملی مقاومت

اجلاس میاندوره یی شورای ملی مقاومت با حضور خانم مریم رجوی رئیس جمهور برگزیدة شورا برگزار شد.

 

پس از اجرای جمعی سرود «ای ایران ای مرز پرگهر»، خانم رجوی درسخنان افتتاحیة خود با خیرمقدم به اعضای شورا و ضمن گرامیداشت سالگرد قیام ملی سی تیر و  سی ویکمین سالگرد تأسیس شورای ملی مقاومت، گفت: شورا در تداوم و تکامل راه دکتر مصدق و طی سه دهه پایداری علیه استبداد مذهبی، بنیانگذار ارزشها و فراهم آورندة دستاوردهای دموکراتیک ارزشمندی در تاریخ معاصر ایران  بوده، به مسأله اتحاد و همبستگی بین نیروهای سیاسی با عقاید مختلف در جامعه ایران  پاسخ گفته، برای مسائل بغرنج سیاسی، فرهنگی و اجتماعی ایران، طرحها و راهحلهای شجاعانه یی ارائه داده و درصحنه مبارزه ، از مرزبندی خدشهناپذیر  با رژیم ولایت فقیه نگاهبانی کرده است. 
رئیس جمهور برگزیده شورا، هم چنین به بحرانهای اجتماعی و اقتصادی و مخاصمات درونی رژیم آخوندی و تلاطم بیسابقهدرمنطقه خاورمیانه،  به ویژه قیام پرتوان مردم سوریه، نقش جنایتکارانه  خامنه ای در همدستی با بشار اسد و وضعیت متزلزل دولت مطیع آخوندها در عراق، اشاره و خاطرنشان کرد که  از هر طرف که نگاه کنیم، شاهد عوارض رو به گسترش بحران رژیمی هستیم که در آستانه سرنگونی است. آخوندها هر قدر هم که اعدامها و دستگیریها را بیشتر کنند، هر قدر که علیه مجاهدان اشرف زورگویی  و اذیت و آزار را افزایش دهند، نخواهند توانست از دگرگونیهای سرنوشت ساز و اجتناب ناپذیری که در راه است، جلوگیری کنند. 
خانم رجوی اهمیت بیش از پیش کارزار دفاع از مجاهدان آزادی در اشرف و لیبرتی را در شرایط کنونی مورد تأکید قرار داد و افزود: آخوندها برای بیرون آمدن از این بحران که خودشان  آن را بدخیم توصیف میکنند، عمیقاً نیازمند آن هستند که جنبش مقاومت سازمانیافته را از سر راهبردارند و  این جا نقطه رویارویی میان جبهه مردم ایران و جبهه فاشیسم دینی و همدستان و مزدوران آن است.
اجلاس شورا در بحثهای پیش از دستور و در دستور کار خود،  ضمن قدردانی از شرکت کنندگان و برگزار کنندگان گردهمایی سوم تیر در  ویلپنت پاریس تاکید کرد که این اجتماع عظیم که شکوهمند تر از همیشه برپاشد، نماد گویایی از گسترش پایگاه مقاومت در جامعة ایران و صحنه درخشانی از همبستگی بین المللی با مقاومت ایران و ایستادگی حامیان اشرفیها در مجالس قانونگذاری و درمیان رهبران سیاسی و شخصیتهای 55  کشور جهان بود و برگزاری آن در مقطع حساس کنونی  به دیکتاتوری آخوندی و دست نشاندگانش درعراق نشان داد که توطئه های آنها حتی اگرمماشاتگران وکارگزارانشان در نهادهای بین المللی نیز به امداد رسانیهای غیبی و علنی برخیزند،  قادرنیست، مقاومت  مشروع مردم ایران و پیشگامانش را  ازمیان بردارد یا با توسل به تهدید و فشارهای ضد انسانی، به بند بکشد. 
دراین گردهمایی بزرگ ، نمایندگان پارلمانها و دولتمردان ارجمندی که از 5 قاره جهان دراین اجلاس حضور به هم رسانده بودند، در سخنرانیها و بیانیه هایشان، ضمن ستایش از انعطاف  رزمندگان آزادی ایران در اشرف و لیبرتی و التزامشان به قوانین و تعهدات بین المللی ، و نیز ایستادگیشان  برسر حقوق انسانی خود در  اجرای تعهدات مربوط به انتقال از اشرف به لیبرتی، التزام طرف مقابل به کنوانسیونها و قانون انساندوستانه بین المللی را خاطرنشان کردند و با تأکید بر مسئولیت دولت آمریکا و ملل متحد و جامعه جهانی در خصوص وادار کردن دولت عراق به اجرای تعهداتش، تصریح کردند:
« ما در همین هفته در پارلمان اروپا به فرستادگان ارشد دولت بغداد هشدار دادیم که زندان سازی در لیبرتی را متوقف کنند و تاکید کردیم ادامة جابجایی به لیبرتی مشروط به برآورده شدن درخواستهای حداقلی آنان طبق ماده های مشخص ومکتوب است. ما برای دولت آمریکا، اتحادیه اروپا و سازمان ملل نیز روشن ساخته ایم که برای محقق کردن همین حداقلها ، باید وارد عمل شوند و مانند گذشته مشکل را با پرداخت یک جانبه از کیسه ساکنان حل نکنند. زیرا چنین روندی، یک راه حل ناپایدار است و رژیم ایران و دولت عراق را به اعمال خشونت و نقض مضاعف حقوق آنها تشویق میکند. ما بطور خاص به دولت آمریکا گفته ایم بلادرنگ و بدون تعلل حکم دادگاه را اجرا کند و مجاهدین را از لیست خارج  سازد. چرا که این لیستگذاری یک عامل کلیدی در ادامه جنایت و خشونت علیه ساکنان بوده است».
آنها خطاب به خانم رجوی تأکید کردند:« این امر برای ما یک وظیفه عمیقا انسانی و در عین حال یک اولویت سیاسی است و ما قویا معتقدیم که شما و مردان و زنان تحت رهبری تان، از جمله ساکنان اشرف و لیبرتی، امید آینده مردمتان و بهترین تضمینها برای دمکراسی و صلح در ایران و در سراسر منطقه خاورمیانه هستند».
 آنها  هم چنین تعلل  وزارت خارجه آمریکا در اجرای احکام دادگاه این کشور را - به عنوان سرپیچی از حاکمیت قانون، آنهم به خاطر مماشات شرم آور  با بانکدار مرکزی تروریسم- محکوم  کردند و از تصریح هیأت قضات در حکم دادگاه استیناف واشینگتن مبنی بر اینکه درصورت ادامه تعلل وزارت خارجه تا آخر سپتامبر 2012، دادگاه خود این لیستگذاری ظالمانه وغیر قانونی را لغو خواهد کرد، به عنوان مهر تأییدی بر بطلان این لیست گذاری، استقبال کردند.
شورای ملی مقاومت در بحثهای اجلاس میان دوره یی، بحران درونی رژیم ولایت فقیه و بازتاب آن در نمایش انتخاباتی مجلس آخوندی، بن بست مذاکرات اتمی این رژیم با کشورهای پنج به علاوه یک  وشکست آخرین تجربه گفتگوها در مسکو، تشدید تحریمهای بین المللی، بحران ناشی از گرانی و نارضایتی انفجاری جامعه را، که با شتاب گرفتن تحولات سوریه وعراق  به زیان رژیم آخوندی همزمان است، مورد بحث قرار داد و بر حساسیت شرایط و ضرورت آماده باش سیاسی تمامی بخشهای جنبش مقاومت تأکید کرد.
در اجلاس شورا ، خانم مریم رجوی از سوی همة اعضای شورای ملی مقاومت، یاد دو عضو فقید شورا، استاد بهرام عالیوندی از پیش کسوتان نقاشی مدرن ایران و مجاهد خلق بتول رجایی از اعضای ارشد شورای رهبری مجاهدین و همچنین، یاد دو قهرمان شهید مجاهد؛ حمدالله رحمانی از مجروحان  شدید حمله به اشرف در6 و7 مرداد سال 1388 و محمدعلی طاطایی گروگان و مجروح شکنحه شدة  همین حمله را- که اینک دوازدهمین و سیزدهمین شهید پایداری اشرف دربرابر این حملة جنایتکارانه به شمار می‌روند -گرامی داشت.

دبیرخانة شورای ملی مقاومت ایران
19تیر1391