زوزه های وحشت در رژیم آخوندی

جنون  و سرگیجه آخوندها  !! از« بزرگ‌ترین عامل ناامنی و بحران در بغداد»،  تا ردیابی مجاهدین در کردستان عراق و آمریکا واتحادیه اروپا و جمهوری آذربایجان و پاکستان وبحرین و اردن و یمن و عربستان و قطر و پاکستان و امارات

انتقال گروهک به پایگاه لیبرتی در بغداد به تشدید بی‌ثباتی و ناآرامی‌های داخلی و منطقه‌یی می‌انجامد

خبرگزاری ایسنا (رژیم) 28/4/1391
گروهک منافقین، بزرگ‌ترین عامل ناامنی و بحران در بغداد است
عضوهیأت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، حضور گروهک منافقین در عراق را با وجود تجهیزات گسترده جنگی و لجستیکی، بزرگ‌ترین عامل ناامنی و بحران در عراق و منطقه خواند.
وی افزود:
حضور گروهک منافقین با وجود تجهیزات گسترده جنگی و لجستیکی، بزرگ‌ترین عامل ناامنی و بحران در بغداد است.
وی افزود: نوری‌المالکی اگر به‌دنبال ایجاد ثبات در منطقه و عراق است، باید گام‌های قاطعانه‌ای در جهت اخراج گروهک تروریستی منافقین بردارد چرا که انتقال این گروهک به پایگاه لیبرتی در بغداد، به تشدید بی‌ثباتی و ناآرامی‌های داخلی و منطقه‌یی می‌انجامد.
عضو فراکسیون اصول‌گرایان رهروان ولایت مجلس با تشریح جنایات جنگی گروهک منافقین بر ضد دولت ایران در جریان جنگ تحمیلی و پس از آن، تحویل سران و اعضا منافقین به جمهوری اسلامی ایران را شرط اثبات برادری و حسن‌همجواری دولت عراق خواند.
وی افزود: هر کشوری در منطقه، پایگاهی در اختیار گروهک تروریستی منافقین قرار دهد و میزبان آتی آن باشد، نباید از ایران توقع تداوم روابط دوستانه داشته باشد.
عضو هیأت‌رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، با تأکید بر اتخاذ موضع محکم دولت عراق در برابر آمریکا و رژیم‌صهیونیستی که تداوم حضور منافقین در عراق را خواستار هستند، گفت: دولت بغداد باید با نفوذ بیگانگان در عراق مقابله کند و با خلع‌سلاح گروهک تروریستی منافقین و تحویل آنان به ایران، امنیت و ثبات را به عراق و منطقه بازگرداند.

خبرگزاری حکومتی ایسنا-28تیر1391
منافقین و آذربایجان؛ تداوم سیاست خصمانه همسایه شمالی!
تلاش منافقین برای حضور در آذربایجان، با استقرار نماینده فرقه در این کشور آغاز شد.
و در ادامه، اخبار دیگری که به گوش رسید که حکایت از موافقت الهام علی اف، رئیس‌جمهوری آذربایجان برای استقرار منافقین در این کشور داشت. موافقتی که به‌دنبال آن، گفته می‌شد دو پایگاه در شهرهای «داش کسن» و «مینگه چویر» برای استقرار ۸۰۰ نفر از اعضای رده پایین این گروهک آماده شد.
دامنه این اخبار حتی از این هم فراتر رفت و اعلام شد ۲۰ اتوبوس حامل ۸۰۰ نفر از منافقین درسال ۱۳۹۰ از عراق خارج شدند اما با توجه به مذاکرات موساد با دستگاه امنیتی اقلیم کردستان و نظر به این‌که منافقین ـ با توجه به قرار داشتن در فهرست گروهک‌های تروریستی ـ امکان جابه‌جایی هوایی را نداشتند، از مسیر اقلیم کردستان و با هماهنگی دستگاه امنیتی این اقلیم و سازمان امنیت ترکیه از خاک ترکیه وارد گرجستان و سپس آذربایجان شدند
در همین رابطه شایعاتی از یمن نیز به گوش رسید و اعلام شد مقصدی که برای منافقین در نظر گرفته شده است، منطقه‌یی است به نام صعده در یمن که با هزینه سعودیها آماده‌سازی شده است و مجهزترین امکانات آموزشی، ارتباطی و تروریستی در اختیار آنها قرار گرفته است. حتی اعلام شد حجم زیادی از نیروها و امکانات منافقین در یک پروژه انتقال در خفا توسط آمریکاییها به یمن منتقل شده است.
یکی دیگر از کشورهایی که از آن به‌عنوان مقصد بعدی منافقین پس از اخراج نام برده می‌شود، پاکستان است.
البته در این خصوص باید اعلام کرد با وجود این‌که دولت و ملت پاکستان به‌خاطر روابط خوب و برادرانه با ایران اجازه فعالیتهای نظامی و یا تبلیغی را به این فرقه نخواهند داد، دور از انتظار نیست که با فشار آمریکا و رژیم صهیونیستی، دولت پاکستان مجبور به پذیرش اعضای این فرقه شود.
واقعیت این است که انتقال به اردن برای منافقین چند امتیاز دارد؛ امتیاز اول این‌که سران این کشور کاملاً با آمریکا و اسراییل هماهنگ هستند و منافقین می‌توانند اطمینان کامل داشته باشند در صورت استقرار در اردن، هیچ گاه مورد حملات تلافی‌جویانه جمهوری اسلامی ایران قرار نخواهند گرفت زیرا در حال حاضر ارتباط ایران و اردن نیز چندان گرم نیست. نکته دیگر این‌که منافقین قبلاً در اردن تشکیلاتی داشته و در حال حاضر هم دفتر رسمی دارند.
در ابتدای زمانی که زمزمه‌های اخراج منافقین مطرح شد،
 اولین کشوری که برای پذیرش این افراد ابراز تمایل کرد، عربستان سعودی بود. مدتهاست که دستگاههای امنیتی رژیم حاکم بر عربستان بر مبنای راهبردی تهاجمی تلاش دامنه‌داری را برای نزدیک‌تر شدن به جریانهای مخالف و برانداز جمهوری اسلامی با هدف برنامه‌ریزی مشترک برای تخریب چهره و فشار و تضعیف پایه‌های اقتدار و امنیت ملی ایران آغاز کرده‌اند،  چندی پیش نشستی با عنوان همبستگی با ساکنان اشرف در یمن و شهر صنعا و در هتل تاج سباء این شهر از طرف مرکز مطالعات استراتژیک ملی یمن برگزار شد. این نشست توسط عبدالکریم الاریانی، مشاور سیاسی دیکتاتور حاکم بر یمن و همکاری برخی از عناصر نزدیک به جریان العراقیه
مانند صالح المطلک برگزار شد
بحرین: وقتی بحران زده‌ها شعار حمایت از تروریست‌ها سر می‌دهند!
چندی پیشبرخی اعضای پارلمان[بحرین] در بیانیه‌یی مداخله‌جویانه، جانبداری کم سابقه‌ای را از گروهک منافقین به‌عمل آورده بودند. در قسمت‌هایی از این بیانیه آمده است:
«مجلس نمایندگان بحرین محکومیت شدید خود را در رابطه با نقض خطرناک حقوق‌بشر توسط رژیم عراق در کمپ اشرف و لیبرتی که تحت فشار و دخالت‌های آشکار رژیم ایران صورت می‌گیرد، ابراز می‌دارد. این مجلس معتقد است انتقال ساکنان کمپ اشرف به

قرارگاه لیبرتی هیچ پایه قانونی ندارد و نقض عرفهای جهانی است».
خبرگزاری فارس (رژیم) 27/4/1391
خبرگزاری سپاه پاسداران 27تیر1391:
عضو هیأت‌رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، با یادآوری این‌که گروهک تروریستی منافقین از عراق به‌عنوان پایگاهی برای تعقیب اهداف خرابکارانه ضد مردم ایران و عراق استفاده می‌کند، متذکر شد: انتظار ایران از دولت عراق این است که قاطعانه با این گروهک و سرمداران آن برخورد کند و با تحویل اعضا این گروهک به جمهوری اسلامی، برادری و دوستی خود را به اثبات رساند.
عضو هیأت‌رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، درباره گزینه‌های بعدی استقرار منافقین در کشور‌های همسایه ایران، یادآور شد: جمهوری اسلامی با هر کشوری که پناهگاه بعدی منافقین باشد، برخورد قاطعانه خواهد کرد

بهمن جعفری