مشروط کردن لغو برچسب تروریستی به بستن اشرف
درخواست رژیم ملایان از آمریکا از طریق مالکی است
• پاسدار لاریجانی رئیس مجلس ملایان: انقلاب اسلامی مجال بازیگوشیهای کودکانه به آمریکا نمیدهد...
آمریکا و غرب که سالها از صدام پشتیبانی کردند، متوجه شدند با واقعیتی قدرتمندمواجهند و لذا استراتژی براندازی نظامی را از سر برون کردند. نگاه آنها صرفاً بهره جستن از قدرت ابزاری نهادهای بینالمللی است... نمونه این رفتارها را در دو مسأله بحرین و سوریه به خوبی میتوان رؤیت کرد
برخلاف حکم دادگاه استیناف ایالات متحده در اول ژوئن، وزارت خارجه آمریکا لغو برچسب ناعادلانه تروریستی را به بستن اشرف تحت عنوان «پایگاه اصلی شبه نظامی مجاهدین خلق» پیوند زده و بر آن اصرار می کند. سفیر دانیل بنجامین، هماهنگ کننده ضد تروریسم در تله کنفرانس 16تیر در این خصوص پافشاری کرد و سخنگوی وزارتخارجه دیروز بار دیگر تکرار کرد:« همکاری مجاهدین خلق در بستن اشرف، پایگاه اصلی شبه نظامی مجاهدین خلق، کماکان یک فاکتور کلیدی در تصمیم پیش روی وزارتخارجه دربارة وضعیت مجاهدین خلق درلیست سازمان های تروریستی خارجی است».
همزمان پاسدار لاریجانی، رئیس مجلس ملایان در روز چهارشنبه 4مرداد، پس از موج انفجارهای سهمگین در عراق، به آمریکا هشدار داد که به آن «مجال بازیگوشیهای کودکانه» نمیدهد (خبرگزاری سپاه پاسداران-4مرداد91).
از سوی دیگر عدی خدران، عضو نیروی تروریستی قدس و فرماندار شهر خالص در عراق که اشرف در حومه آن قرار دارد، در سایت گشتاپوی ملایان از مالکی خواست برای بستن اشرف «از زور و اجبار» استفاده کند زیرا مجاهدین خلق «یک مجموعه تروریستی است» (هابیلیان، سایت وزارت اطلاعات-4مرداد91).
طبق اطلاعات و اسنادی که مقاومت ایران به تازگی از داخل رژیم ایران بهدست آورده است، مرتبط ساختن لغو نامگذاری تروریستی با بستن اشرف به طور مشخص درخواست رژیم ملایان از آمریکا از طریق مالکی است. در صورت لزوم سازمان مجاهدین خلق ایران در شکایت محتمل بعدی اطلاعات و سند مربوطه را به دادگاه ارائه خواهد کرد.
عنوان خودساختة «پایگاه اصلی شبه نظامی» برای شهر اشرف در حالی ابداع شده است که نیروهای آمریکایی 9سال پیش مجاهدین خلق را خلع سلاح کردند، سانتیمتر به سانتیمتر اشرف را جستجو کردند و دولت آمریکا پس از 16ماه تحقیقات توسط 9 آژانس آمریکایی، موقعیت افراد حفاظت شده تحت کنوانسیون چهارم ژنو را در مورد کلیه ساکنان به رسمیت شناخت. اکنون ساکنان باردیگر برای خنثی کردن هرگونه توطئه یی از جانب رژیم ایران و دست نشاندگان عراقی آن، خواهان بازرسی اشرف قبل از ترک آن هستند، اما وزارت خارجه امتناع می کند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت در اطلاعیه 17تیر با تأکید بر اختیارات وزیرخارجه در لیست گذاری دوباره خاطرنشان کرد: «مرتبط کردن مستمر تخلیه اشرف با لغو نامگذاری تروریستی غیرقانونی و بر خلاف حکم دادگاه است» و «باقیمانده ساکنان اشرف در صورتیکه نیازمندیهای انسانی شان تأمین شود بلادرنگ به کمپ لیبرتی خواهند رفت».
در همین اطلاعیه نیازمندیهای انسانی حداقل برای انتقال بلادرنگ کلیه ساکنان اشرف به لیبرتی، به نقل از اطلاعیه رئیس کمیته بین المللی در جستجوی عدالت از جانب 4000پارلمانتر در کشورهای مختلف جهان «بهدنبال جلسات متعدد با نمایندگان ساکنان، شخصیتها از هر دو سوی آتلانتیک، نمایندگان آمریکا و سازمان ملل» در 10 نکته فرموله شده است. دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران در روز 25تیر به دنبال انتقال بخشی از اقلام، پس از دو ماه و نیم تأخیر از اشرف به لیبرتی، خاطرنشان کرد: حکومت عراق همچنان از اجرای 8مورد از موارد دهگانه حداقلهای انساندوستانه مندرج در اطلاعیه 17تیر سرباز می زند. در روز 2مرداد ساکنان اشرف در یک نامه مشترک به دبیرکل ملل متحد این 8مورد را یادآور شدند. تعهدات انجام ناشده که قبلاً بارها قول اجرای آن داده شده بود و در اطلاعیه 4مرداد دبیرخانه شورای ملی مقاومت هم تکرار شده، نیازمندیهای زندگی روزانه 3300نفر است. مواردی از قبیل انتقال ژنراتورهای اصلی و تجهیزات پمپاژ آب، خودروهای خدماتی و سواری، لیفتراک، مواد و ابزار لازم برای ساختن پیاده رو و سایه بان و فضای سبز در گرمای 57درجه که روز پنجشنبه5مرداد تمام عراق به خاطر آن تعطیل است. اگر دولت عراق ممانعت نکند همه چیز به سرعت و به طور کامل با هزینه ساکنان انجام می شود. هیچیک از این نیازمندیهای انسانی لوکس و زیاده خواهی نیست و تمامی آنها در چارچوب یادداشت تفاهم 25دسامبر 2011 و نامه 28دسامبر مارتین کوبلر به ساکنان اشرف قرار دارد.
اگر کسی میخواهد از سومین قتل عام ممانعت شود، نباید مانند آقای کوبلر با قدردانی از دولت عراق و انداختن تقصیر تأخیر در حرکت ستونهای بعدی از اشرف به لیبرتی به گردن ساکنان، راه حمله را هموار کند و به طور عملی چراغ سبز بدهد. راه جلوگیری از حمله، تأکید و ایستادگی بر قانون انساندوستانه بین المللی و قانون پناهندگی و قانون بین المللی حقوق بشر و وادار کردن حکومت عراق به تبعیت از تعهدات و التزامات بین المللی آن است تا از ممانعت و مخالفت با حداقل نیازمندیهای انسانی دست بردارد. ساکنان اشرف همچنانکه بارها اعلام کرده اند به محض تأمین این حداقلها به طور کامل به لیبرتی می روند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
5مرداد 1391 (26ژوییه 2012)