48 مزدور دستگیر شده در دمشق، پاسداران اعزامی رژیم هستند

یک روز پس از اینکه رژیم آخوندی مدعی شد 48 تن از زائران ایرانی در سوریه به گروگان گرفته شده اند، ارتش آزادی سوریه فیلم نیروهای  رژیم را که به اسارت انقلابیون درآمده اند، منتشر کرد.

ارتش آزادی سوریه، این نیروها را پاسداران و بسیجیان لباس شخصی رژیم آخوندی توصیف کرد و گفت در میان آنها شماری از افسران سپاه پاسداران حضور دارند. کارت شناسایی یکی از پاسداران نشان میدهد که وی افسر قرارگاه رمضان است و  اجازه حمل سلاح دارد.

طبق گزارش ارتش آزادی سوریه، پاسداران و مزدوران رژیم آخوندی در هنگام ماموریت شناسایی خود در دمشق، توسط ارتش آزادی سوریه دستگیر شده اند. پس از تحقیقات انجام گرفته، مشخص شده است که شماری از آنها عضو سپاه پاسداران هستند. مزدوران و پاسداران دیکتاتوری آخوندی از ابتدای قیام سوریه، در حمایت از بشار اسد در کشتار مردم و انقلابیون شرکت کرده اند.
یک افسر ارتش آزادی سوریه گفت تاکنون 150 تن از این مزدوران و پاسداران را دستگیر کرده اند. رژیم آخوندی مدعی شده بود این افراد در حالی که در مسیر فرودگاه دمشق بودند، ربوده شده اند.
در اینباره، بسام الجعاره از اعضای شورای ملی سوریه در اروپا به تلویزیون الجزیره گفت: روز گذشته 48ایرانی را دستگیر کردیم که می گویند  برای زیارت و نماز آمده اند!. آیا دردمشق جایی برای نماز باقیمانده است!؟ بلکه تنها برای کشتار جا وجود دارد. آنها آمده بودند تا اینکه رژیم اسد را نجات بدهند. زمان آن رسیده است که جهان به روسیه بگوید، دیگر کافی است، باید جلو حزب الله را گرفت، باید جلو دولت مالکی را گرفت زیرا همه اینها در جنگ با مردم سوریه هستند. 
( تلویزیون العربیه و رویتر 15 مرداد 1391)