روزانه 51نفر در حوادث رانندگی جان خود را از دست می دهند

یک رسانه حکومتی در باره مرگ دلخراش هزاران نفر در سال در جاده های غیر استاندارد، گفت: در بهار امسال به تفکیک سه هزار و 722 مرد و یکهزار و 69 زن دراثر تصادفات رانندگی جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش رسانه حکومتی عصر ایران 15 مرداد 1391، استان‌های فارس با 385 مورد ، تهران با 380 مورد و خراسان رضوی با 355 مورد بیشترین تلفات حوادث رانندگی را داشته اند...  برای اساس آمار پزشکی قانونی رژیم: همچنین در این مدت 81 هزار و 144 نفر نیز در حوادث رانندگی مصدوم و به پزشکی قانونی مراجعه کرده‌اند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 5/7 درصد افزایش یافته است. شایان ذکراست که دیکتاتوری آخوندی از نظر مرگ و میر در جاده ها، رتبه نخست را دارد.
به گفته کارشناسان، علت اصلی تصادفهای مرگبار، استاندارد نبودن  و کم عرض بودن جاده ها، کمبود شدید علائم هشدار دهنده و فرسودگی خودروهاست.