نیویورک تایمز:عراقیها به رژیم ایران کمک میکنند تا تحریم ها را دور بزنند

به گزارش نیویورک تایمز دولت عراق به رژیم ایران کمک می‌کند تا تحریمهای بین‌المللی را دور بزند و برای این کار نفت قاچاق می‌کند و به تهران اجازه می‌دهد به‌طور مخفی مقادیر زیادی پول نقد از طریق تبادلات بانکی جابجا کند.

رئیس جمهور آمریکا ماه گذشته بانک اسلامی ایلاف عراق را که درگیر دهها میلیون دلار معاملات  با بانکهای ایرانی بود، تحریم کرد. بانکهای رژیم ایران پیشتر به خاطر ارتباط شان با برنامه اتمی این رژیم، مشمول تحریم های آمریکا قرار گرفته اند.
به گزارش نیویورک تایمز این بانک تنها بخشی از شبکه نهادهای مالی و عملیات قاچاق نفت بوده که کمک کرده است تا  پول نقد به جمهوری اسلامی برسد چرا که تحریمها در حال خفه کردن اقتصاد رژیم ایران هستند.
در گزارش نیویورک تایمز همچنین آمده است گروههای ایرانی دست کم 4بانک تجاری عراق را از طریق واسطه ها کنترل می‌کنند.
( نیویورک تایمز 29 مرداد 1391)