به گزارش آسوشیتدپرس اعضای این تیم را کارآگاهان، ماموران تحقیق در باره فناوری های تسلیحاتی، تحلیلگران اطلاعاتی و کارشناسانی دیگر، از جمله کارشناسان امور مرتبط با تشعشعات اتمی تشکیل می دهند.
دیپلمات های مستقر در وین مقر آژانس بین المللی انرژی اتمی به شرط ناشناس ماندن صحبت کرده اند، گفتند هدف از چنین اقدامی قدرت بخشیدن به توانائی های تحقیق و بازرسی در باره سوء ظن ها بر سر فعالیت های مخفی رژیم تهران در امور مرتبط با تسلیحات اتمی است.
آسوشیتدپرس نوشت: ایجاد یک بخش ویژه با تمرکز روی یک حکومت مشخص، اقدامی غیر معمول برای آژانس بین المللی انرژی اتمی است. این اقدام، بیانگر اولویت دیدبان اتمی ملل متحد، در مورد رژیم ایران است. آژانس از آن بیم دارد که این رژیم به کسب توانایی دستیابی به تسلیحات اتمی نزدیکتر میشود.
آسوشیتدپرس می افزاید: این اقدام همچنین حاکی از سرخوردگی کامل مقامات ارشد آژانس از رژیم ایران، به خاطر سرپیچیهای مکرر آن از همکاری با کارشناسان آژانس بین المللی انرژی اتمی است. کارشناسان آژانس در تلاش هستند تا سوء ظن ها بر سر کار مخفیانه رژیم تهران را روی برنامه نظامی، پیگیری کنند.
( آسوشیتدپرس 2 شهریور 1391)