خبرگزاری فرانسه ـ ایرانیان تبعیدی: آخرین ستون از اشرف نقل مکان میکند

خبرگزاری فرانسه: گروه اپوزیسیون ایران گفت ستون نهایی، شامل 680 نفر از اعضایش، کمپ اشرف را در 12سپتامبر به مقصد لیبرتی  مرکز ترانزیت جدید در نزدیک بغداد ترک خواهند نمود

پرزیدنت شورای ملی مقاومت ایران که سازمان مجاهدین خلق ایران را در بر می گیرد در بیانیه ای اعلام کرد: «حدود 680 تن از ساکنان اشرف در روز 12سپتامبر آماده حرکت از اشرف به کمپ لیبرتی هستند و انتقال وسایل آنها از فردا می‌تواند آغاز شود».

به گزارش خبرگزاری فرانسه  ،پیش از این در هفته جاری، آمریکا تلاشهای جدید برای نقل مکان ساکنان کمپ اشرف، اعضای گروه اپوزیسیون ایران را مورد استقبال قرار داد.
خانم ویکتوریا نولند، سخنگوی وزارت امور خارجه «بسلامت رسیدن» ششمین ستون تقریبا 400 نفره ساکنان از کمپ اشرف به یک پایگاه سابق نظامی آمریکا را که کمپ لیبرتی شناخته میشد، در هفته گذشته مورد توجه قرار داد.
عراق درگیر یک اختلاف با مجاهدین خلق ایران، در مورد طرحها برای انتقال آنها به لیبرتی بوده است.
خبرگزاری فرانسه روز شنبه 11شهریور91 اضافه کرد: مطابق توافقنامه امضاء شده بین سازمان ملل و دولت عراق در دسامبر 2011، دولت عراق قرار بود این پناهندگان را از اشرف به لیبرتی منتقل کند. حدود 2000 نفر از این پناهندگان منتقل شده بودند، اما جابجایی 1200 نفر دیگر در اوایل می متوقف شده بود.
خانم رجوی در بیانیه خود گفت: نماینده ویژه دبیرکل ملل متحد تضمین داده است که انتقال وسایل باقیمانده گروه ششم  «بایستی در اولویت قرار بگیرد» و «مقامات عراقی نبایست در پروسه انتقال کارشکنی کنند».

خانم رجوی همچنین تضمینهای وزارت خارجه آمریکا را مورد تأکید قرار داد، مبنی بر اینکه ایالات متحده  «اقدامات مقتضی» را برای تضمین نیازهای انسانی افراد جابجا شده که  «آخرین ستون آنها در 12سپتامبر به لیبرتی خواهد رفت» به عمل می آورد.